EG75 Selam annişler turk kahvesi veya cappucino yada nescafe bunlardan gunde nekadar tukediyorsunuz? Çook severim hepsini ama icmeye cesaretim yok yan etkisi var duydum
Tubaut EG75 günde bir Türk kahvesi içiyorum haftada bir de cappuccino falan içiyorum doktora falan danışmadım tabi hiç konusu olmadı 🤷🏻♀️
Pinkgold EG75 1 Türk kahvesi içiyorum doktorum öyle söyledi çay içinde sabah açık içiyorum akşam limonlu tüketiyorum çayıda limonsuz içme demişti doktorum
Papatyaa_01 EG75 günde bi fincan neskafe içiyorum, türk kahvesini canım ne zaman isterse bazen günlerce içmediğimde oluyor :)
story EG75 çay da kahve de aylarca içmedim ama benim pimpirikliliğimdendi. Yoksa az miktarda tüketmenin bir zararı yok. Son 2 ayımda başladım günde iki bardak açık çay ya da haftada birkaç kez 1 fincan türk kahvesi içiyorum. Nescafe zaten sevmezdim o yüzden içmiyorum.
Mother_biri EG75 eskiden günde 3 fincan türk kahvesi ayrıca 5 fincan falan filtre kahve içerdim şimdi sadece bir fincan türk kahvesi içiyorum. Tam bir bağımlıydım 🤗🙈
Hsb34 EG75 bende bir sorun yapmazdi doktorum da bur fincan icebilrisin demişti, geçenlerde çayı fazla kaçırdım sanırım bir de türk kahvesi içtim, çok fena çarpıntı yaptı ilk defa başıma geldi
Deryana EG75 inan yan etki falan beni bağlamadı Türk kahvesi tirkasiyim hamile olmadan önce günlük 4 fincan içerdim gebelikte 1 fincana indirdim zor kesiyor beni telvesinide yiyiorum