Yasminkrc Herkese hayırlı kandiller güzel anneler 💜 Bugün görüş günümüzdü 30+5 olduk oğluşumla 1600 gram olmus benim minigim sizin bebisler kac gramdi bu haftalarda 🌸
Yarenylmz Yasminkrc aslında 1 hafta önce 2 kiloydu nasıl bu kadar hızlı arttı anlamıyorum cihazlara pek güvenmiyorum açıkcası 😭
Yasminkrc Yarenylmz devlete mi gidiyorsun canım. Annesi suan buyume doneminde ondan cok almış olabilir bazen cizahlarda yanlis ölçebiliyor ama normal de olabilir yani
Yasminkrc Esraliiii masallah cok iyi kilosu eksra tükettiğin bir sey var mi ben hergun sut muz pekmez yumurta yiyorum
Esraliiii Yasminkrc hiç birini yiyemiyorum desem hele yunurta bi tiksindim daha yiyemedim ama et ıspanak greyfurt çok tukettim belki ondan canim
Yasminkrc Esraliiii bende yumurta görmek istemiyorum artık ama mecbur yiyorum canım bende ispanak pek sevemiyorum arada yapıyorum ama cok degil 🤭
Yasminkrc Esraliiii bende tam tahilli ekmek yiyorum suana kadar 10 kilo aldim zaten o yuzden dikkat ediyorum bende valla ne yiyeceğimi sasirdim cidden kilo degil onemli olan saglikli olmasi ama işte kiloya da takilmadan duramiyorum 😂