Ebruaydinn Ekerin kefirini içiyorum fakat sade tüketemediğimden orman meyveli içiyorum sizce sade mi içmeliyim?
Aynenkanka Ebruaydinn ben de sütaşın aldım kaf kefir çileklisi şekerimi yükseltti eğer gebelik şekerin yoksa iç tabi şifa olsun
Pnr_KMRC1 Ebruaydinn kesinlikle sade içmelisin canım ayran niyetine bende sade içiyorum ama en iyisi altınkılıç kefir sade olanı 🌸
Busel Ebruaydinn canım disarda satılan meyvelilerde ekstra şeker ve katkı oluyor sen sade kefire evde muz Tarçın ekleyip ya da başka meyve robottan cekebilirsin😙
Beyabann38 Ebruaydinn meyveli önerilmiyo bi faydasıda yok zaten boşuna içmeyin Sade olanı tüketin aynı meyveli soda gibi onnuda bi faydası yok şeker içmiş oluyosunuz yada tatlandırıcı sade tüketin
Yeniannis_ Kefirin ne gibi faydası var ? Bilmiyorum hiç içmedim kusura bakmayın soruyorum ona göre bende başlyayım
pembiktavsan Yeniannis_ bağırsaklar için çok faydası var öncelikle probiyotik etkili. Ek olarak süt falan da yapıyor kalsiyum içeriyor bebeğe kilo aldırıyor yani baya faydası var ☺️
alya00 Ebruaydinn ben ikisini de içiyorum. Normalde çok tikliyimdir içemem öyle. Ama sadeside güzelmiş içelemeyecek bir tadı yok
Ebruaydinn Sonunu göremiyorum sade de bayıyor sankii ama artık sade içmeye çabalıcam 🥲 teşekkür ederim yanıtlarınız için🫶🏼