taazeannee merhaba kizlar hepatit b ne oluyor bilgisi olan var mi? bugun testlerimi yaptirdim ve hepatit b pozitif diyor
YLD_95 taazeannee merhaba canım. Sarılık hastalığı. Yani bağışıklığınız var demek oluyor pozitif çıkması. Benimde pozitifti. Negatif ya da belli bir değerin altında ise aşı yapıyorlarmış hepatit b için
Asliormanci taazeannee canım küçükken okulda aşı vuruluyoruz ya antikorlu oluyoruz o yüzden kanda pozitif çıkıyor yani o virüsün asalaklaştırılmıs halini taşıyoruz
YLD_95 taazeannee sarılık bulaşıcı canım zaten doğrudur. Ama sen bağışıksın dediğine göre sorun yok yani. Yine doktorun detaylı bilgi verir
Sahnedekimadam Canım 10 üstü çıkması daha önce bu mikropla tanıştığını ve vücudunun bağışıklık kazandığını gösteriyor ne kadar yüksek bağışıklığın o kadar iyi , mesela benim 600 eşimin 1000 üstünde bu iyi bir şey 🙏🏼
Kyy01 Hepatit b bulaşıcı bı hastalik bağışıklık olayı değil yani enfeksiyon bölümüne gitmeniz gerekiyor sizden başkalarına da geçme ihtimali var kan yoluyla fln anti hbs bağışıklık demektir
Kyy01 Kyy01 arkadaşlar galiba anti hbsyle karıştırdı o bağışıklık demek hepatit b hastalık doktorunuz bişey demedi mi
taazeannee Kyy01 anti hbs sordugumda internete yazdigimda hepatit b gibi seyler yaziyor doktora 20sinde gidecegim
Kyy01 taazeannee anti hbs pozitifse sıkıntı yok siz hepatit b demişsiniz soruda onun için yorum yaptim
Sevdeeee Kyy01 ya benimde bugun testim şu sekilde çıktı anti hbs 99 anti hcv 2 yani hem b hemde c miyim ya doktoruma henüz hlaşqmadım 🥲