Suyldz06 Oscapar iğne bende çok morarma yapıyor sebebi ne olabilir. Acımadıgı zaman bile morarma yapıyor.
Mineee66 Suyldz06 oluyo canım ben doktoruma söyledim normalmiş benim bazen vurduğum yerin kanadığı bile oluyor
beyza-1 Suyldz06 enox kullanıyordum 7 aydır bu ay bulamadım 2 kutu oksapar aldım morarma yaptı bide beze yapıyorr
Geldefor Suyldz06 bende olsalar iğne kullanıyorum bazen morarma yapıyor bazen yapmıyor neye göre onu da anlamadım ama doktorumda demişti morarmalar olur diye
mrcfrt Suyldz06 havasını al canım yapmadan hava varsa içinde morartir. Birde vurmadan önce soğuk uygula hatta vurduktan sonrada hem acıyı azaltıyor hemde morarmayi
gizemsezer Ben önce kolonya döküyorum sonra havasini alip biraz yan batiriyorum igneyi . Morarma arada oluyor .
Gonca_ergn Suyldz06 bende oksapar kullanıyorum 28+5 olduk çok yoruldum vurmaktan 😢 değişik yerlere vuruyorum kalçaya göbeğe kola ama artık çok ağrıyor bendede şişlik oluyor iki güne falan geçiyor bı ara şişliğe baskı uyguladim içinde dağıldı içim gitti ama😢