Neslibt72 Yagmurcmn ben her gün hastaneye gidiyorum enox için :( göbeğim çok hassas tüp bebek tedavisi gördüm o yüzden göbeğime dokunulsun istemiyorum artık direk kolumun arkasından vurduruyorum. Her türlü yakıyo zaten iğne ve morartıyo . Kolumda olunca en azından görmüyorum ve göbeğe göre daha dayanılır bir acı bence
Tmtugbaa Yagmurcmn canım üst arka kol ya göbek çevresinden kendin yapabilirsin saatlerini kendin belirlersin günde iki defaysa sabah 10 akşam 10 her günse sabah 10larda yapabilirsin aynı saat biberbir olması şartı yokta yakın zamanlarda yaparsan daha iyi olur
AysunI Yagmurcmn kol ve bacaktanda yapılıyor lakin karın bölgesi tercih ediyorum ben akşam 21:00-22:00 gibi yapıyorum doktorumuz saat vermedi farketmiyor bildiğim kadarıyla ben öyle müsait oluyorum o saatlerde yapıyorum. karın bölgesi göbek deliğinden 5 cm uzaklıkta olması kaydıyla çevresine yapabilirsin
AysunI Yagmurcmn bir kaç saniye çok kısa yakıyor geçiyor gözünde büyütme sakın rahat ol alışıyorsun zaten ☺️
Yagmurcmn Çok teşekkür ederim kızlar ben iğneden korkuyorum ya malesef ama olmak zorundayım eşim ben yapamam doktor değilim diyor vuramam bişey olur diyor göbeğimdede çatlaklarım var çok acı veriyor onlar mecbur iş başa düştü 😂
AysunI Yagmurcmn ben kendim yapamadım deneyeyim dedim olmadı ilk eşim çok korktu ben yapmam dedi şimdi seve seve iğneyle arkamdan dolanıyor sırıtarak 🤣
ucr13 @Yagmurcmn ben bir gün sağ bir gün sol koldan yaptırıyorum eşime Karından yapanlarda şişlik morluk gibi etkisi olduğunu yazanlar gördüm
AysunI ucr13 kolda morarma acıma olmuyormu? zayıfım o yüzden çok acıyacağını düşündüm kolumun, karnım da morarma oluyor derlerki yavaş yavaş ilacı basın bitince hızlı çekin iğneyi diye hiç bir işe yaramıyor alıştım 2-3 saniye yakıyor o kadar 😁
ucr13 @AysunI ben de çok zayıfım eşim bir eliyle etimi sıkıp diğer eliyle iğneyi dik bir şekilde vuruyor hiç morluk yok bazıları beze oluşuyor falan demişler o da yok çok şükür ilaç içeri girerken biraz yanıyor ama 2 3 dakikada falan geçiyor o da😌
Yagmurcmn Neslibt72 kolumdan vuruluyorum bende föbeğimde baya çatladı çok acıyo diye inşallah sabırla atlatacağız canım