mylittlebabym cahillesohbetikestim ayy kız böyle duyunca mutlu oluyormuş insan bana hiç benzetmemişlerdi🙈🤎
cahillesohbetikestim mylittlebabym yok gerçekten sana benziyor 🥰 benim sıpayı yarın görücem inşallah en son bana benziyordu 😁
momlife_7 Safaozbn böyle nasıl görebiliyorsunuz acaba detaylı ultrason mu yoksa doktorunuz mu gösteriyor ismi ne diye geçiyor ben 26 haftalık hamileyken doktorum göstermedi
FatmaAselinAnnesi_60 Sulte 21.haftalıkken Detaylı da şuan 30+5 ne zaman tekrardan renkli ultrason kağıdım olacak bilmiyorum çocuğum doğunca galiba..
cahillesohbetikestim mylittlebabym ay inşallah kuzum benim 🥰 bizim de ya son ya bir randevumuz daha olacak bakalım🤣
mylittlebabym cahillesohbetikestim hayırlısı olsun yarın haberleşelim güzel haberlerle gelelim aşkom🤎
cahillesohbetikestim mylittlebabym inşallah aşkım çıkar çıkmaz yazarım 🥰 ay bir de kontrole diye gidip doğuruyormuşum 🤣
mylittlebabym cahillesohbetikestim kız sus korkutma bende hastane çantamı bagaja koycam artık ne olur ne olmaz dhdhd
babyasyanil  19+6 da minik kız bu cuma detaylı var dahada heyecanlı🫶🏻😍
cahillesohbetikestim mylittlebabym ya benim oğlan geçen hafta bir yokladı zaten o zamandan beri çanta bagajda duruyor 🤣
alya00 Safaozbn ayyy benim bebişte aynı söyle bi yüzünü göremiyoruz eli hep orada 😂 her kontrol de mi aynısı olur 🥲
Deletedmom_116 Sulte Yok yok öle değil hani kurdalenin tek tarafının katı olur ya hemen yanından onun gibi aynı boy bundan gecmemis