Deletedmom_116 Sulte Buyumuste küçülmüş gibi maşallah kocaman insan ölmüş😃😃yüz hatları falan tü tü efsane
Sevval0308 Sulte Maasallah sizinki çok net çıkmış yaa biz gecen hafta anca bu kadar yakaladık 21 haftalıkken😂😍
Sulte Deletedmom_116 sanki kordonu dolanmis gibime geliyo yanlis miyim doktorda bisey demedi ama eve gelince fark ettim
Sulte Sevval0308 detayliya girdim canim belki ondandir netligi bizde ilk kez gorduk pasayi😀saglikla gelsin kuzuklar😍
Babybaby12 Mhtpflz renkli ultrasyona ekstra bir ücret ödemesi yapiyormusunuz yada doktordan siz mi renkli ultrasyon dan bakılmasını istiyorsunuz 💐
Safaozbn Sulte 28+5tik burda şuan 32+1 iz burda ilk defa böyle gösterdi o el hiç bir zaman yüzünden gitmiyor 🥲 geçen hafta yine göstermedi 🥹
momlife_7 Safaozbn böyle nasıl görebiliyorsunuz acaba detaylı ultrason mu yoksa doktorunuz mu gösteriyor ismi ne diye geçiyor ben 26 haftalık hamileyken doktorum göstermedi
alya00 Safaozbn ayyy benim bebişte aynı söyle bi yüzünü göremiyoruz eli hep orada 😂 her kontrol de mi aynısı olur 🥲
Minis122 Minis122 cok tesekkurlerr. İlk kez bu haftada 4 boyutlu bakildi kizimda daha buyuk haftalarda verilmisti 🥰🥰agzi acik sekilde yakaladik birde 😂
Minis122 Sulte siz deyince bi netten baktim evet. Cogu ultrason fotosuna gore daha net belirgin yuz hatlari