catandgirlmom Merhabalar hepinizeee , kızımla 28 haftadan bildiriyoruz ağırlık hissiyatı bir günde mi yükleniyor? Dün çok iyiyken bugün ölü gibiyim mide yanmaları falan hayırdır yaniii yaaa balayı bitti mi zorlu süreç başladı mıı 🤰🏻🥲
catandgirlmom catandgirlmom birde karnım 28 haftaya göre biraz fazla mı büyük??!! 30lu haftalarda karınları böyle olan annişler var 😅
Hilalrumturk catandgirlmom benimki 30 olcak yarisi kadar görenler hani sen hamileydin diyo yada aaaa doğum oldu mu diyenler var o derece
Melek___ Maşallah bazen bende öyleyim bı iyi bı halsiz sade maden suyu ve gaviscon iyi geliyor mideme .
catandgirlmom Melek___ bizim kontrolümüz 30. Haftada yanma var desem gaviscon yazar mı bilmiyorum doktorum her şikayetime hamilesin o yüzden olabilir mi diyor 😂 siz kaç haftalıksınız
Deletedmom_116 catandgirlmom ee olabilir sende beni hamileyken takip edip iyi etmekle yükümlüsunr ilgilen çabuk de🥴🥴🤣
catandgirlmom Deletedmom_116 ilk aylarımda o kadar kötü idim ki prilam yazmadı hiç normal dedi hep.. bende başka doktora gittim ona yazdırdım 😂 yazdırmak için değil de doktor onayı olsun istedim benim doktor her şeye karşı olunca ondan gizli gizli 21 haftaya kadar falan prilam içtim 😂 ama çoook seviyorum kendisini.. bakalım yanma şikayetime ne tepki verecek
catandgirlmom Mhtpflz neredeyse aynıyız 🥲 valla hamilelik öncesi karnım hiç yoktu en ufak bir göbüşüm bile yoktu demekki iç karnım geniş değil o yüzden mi büyüdü bilmiyorum 😂 ama en başlardada hep küçüktü sonradan büyük göbüş oldu
Silaaa_2 catandgirlmom valla 6 aya kadar karnım neredeyse hiç belli olmuyordu küçük tü 7 ayımdayım 29 haftalığım karnım baya büyüdü bende beklemiyordum iç karnım büyük diyordum ama hala da hızla büyümeye devam ediyor göbüşüm:)