Coolmom Arkadaşlar ağdayı ne sıklıkta yaptırıyosunuz? 26 haftadayım şu sıra gidemiyorum kasarım kendimi diye benim gibi tırsanlar varmı??
Seda54 Coolmom 11 haftalık olduk canım hep gidiyorum gittiğim kuaför hamile olduğumu biliyor o yüzden çok dikkatli oluyor korkmana gerek bence canım kuaförüne söyle dikkatli olurlarsa fazla kasılmazsın yani
Candan Coolmom. Ben 4 buçuk ayima kadar korktum bebegime birsey olur diye. Sonra gittim kuaförede rica ettim yavas ceksin diye cok şükür sıkıntı olmadi kuaför de yapılınca daha temiz oluyor evdeki kendi yapman gibi olmuyor
Cansuercan Coolmom ben benn 7. Ayima kadar kendim ugrastim durdum en son uzatmadan gittim hic acimadi fazla beklemeden gidince iyi oluyo
Elifff1601 Coolmom 39+0 haftaligim. Hamileligim boyunca gittim yarin son agdami yaptirip dogumu beklicem artik 😊
Guzellik Valla ben 9 haftalikken yaptirdim heralde hamilelikten biraz Canım yandı şuan 14 haftalığım çok çıktı ama nasıl korkuyorum gitmedim daha :(
Mel-sin 29.haftama kadar hep Venüs kullandım. Doğum yaklaşıyor diye düşünerek agdaya gittim. Bunca zamandır jiletle ala ala -affedersiniz- kıl kökleri sertleşmiş ve simsiyahtı. Utanarak gittim zaten. Ama düşündüğüm kadar acımadı. Çünkü kendimi kasmamaya gayret ettim, kastığın zaman daha çok acitiyomus. Ayda 1 kere çıkıyor zaten. İlkini atlattığın zaman çok acımıyor. Ki büyük rahatlık. Ayda 1 kere çıkıyor ama kökleri yumuşak ve de çok büyümüyor.
Coolmom Off çok arada derede kalıyorum gitmeyi çok istiyorum fakat nettende okuduğum kadarıyla çoğu doktor ağda önermiyo hem hijyen açısından hemde kasarım bi sıkıntı yaşarım diye cesaretim kırıldı en son çare jilet yapıcam gibi pöfff
MrvK En başından beri gidiyorum doktorum da bir sıkıntı olmaz dedi 36. haftamda da gittim hiç sıkıntı yaşamadım büyük rahatlık
Kibariye Hiç korkmayın iyi birine yaptırmak önemli başından beri yaptırıyorum en son dün yaptırdım çok temiz oluyor 35 haftalık hamileyim
fatos2404 Coolmom kendimi bildim bileli ağda kullanırım gebelikten önce kendim yapardım ama gebelikte heleki ileri haftalarda pek mümkün değil kuaförde 10 dkkada bir aylık bi temizlik oluyo oh mis acıda o 10 dkkada🤗