68selda06 Deletedmom_1003 çocuk doktoru yada çocuk cerrahi ikiside bakar diye biliyorum ama siz çocuk doktoruna gidin o yönlendirir zaten sizi
Cananberat777 Deletedmom_1003 cocuk cerrahı bakıyor benımde oğlumun vardı 1 yaşına kadar bekledık 1 yaşında sunnetle beraber dil bağı da kesıldı
58damla58 Deletedmom_1003 oğlum 2 yaşında korktum kestirmeye hep çok aşırı değil ama yinede var kesilir mi bu yaşta
68selda06 Deletedmom_1003 bilmiyorum ki çocuk cerrahi bakar bence diye biliyorum doktor mu dedi size KBB yi
58damla58 Deletedmom_1003 esim ve eşimin tarafı full dil bağlı doğdu genetik midir nedir bu ya 😀 acıtıyor mu diyorum hatırlamıyorum diyor kaynanam da eşim de acır mı acaba çok
Cananberat777 Deletedmom_1003 oğlum yumurtalık amelıyatı sunnet ve dil bağı olduğu ıcın anestezi aldı o yüzden acıyıp acımadıgını bılmıyorum ama konuşma olarak gerçekten çok fark etti kesılmeden önce cok konuşmuyordu kesıldıkten sonra maşallah bül bül gıbı şakımaya başladı 😊bi anda dili çözüldü
58damla58 Deletedmom_1003 konuşmasına da engel olmadı çok sukur kestirmesemmi diyorum diki küçük kalırsa diye korkuyorum sjdjsksk
Deletedmom_1003 58damla58 benimde konuşmamda sıkıntı yok fakat bazı zamanlar damağım çok ağrıyor o bağ ağrıyor
kbra19 Deletedmom_1003 benim küçük kızımda çok hafif var çocuk doktoruna gitmiştim kesiyim mi demişti kestirmemiştim basit bir işlem. Bendede var ama benimki fazla. Emmede sorun varsa konuşmada varsa kestirin her yaşta kesiliyor dilimi çıkaramıyorum şuan tek sorun 😀
Hallerimvarbenim Benim oğlumda da var 24 günlük doktorumuz üç dört at bekleyelim uzamazsa kendiliğinden alırız çok basit acısız bir işlem korkmayın dedi