Amineyavuzselim Kizlar dogumdan once kaçıncı haftada agda veya temizliğinizi yaptınız? Ben 36 dayım erken mi
Ebru4178 Amineyavuzselim bence yaptır canım bende 36 dayım 17 si kontrolüm var gitmeden bir gün önce yapcam artık
Cansel Amineyavuzselim tamda benim sormak istediğim bi soruyu sormuşsunuz ben 37+4 bi hafta önce bikini bölgemi yaptım kontrol falan olur diye ama komple girmek istiyorum ne zaman girsem diye çok düşünüyorum
BayanBilge Amineyavuzselim cok tedirgin olacaksan 38. Haftayi bekle. Acilma olursada olsun zaten dogmasi gereken bi hafta oluyor. Ben oyle yaptim. 39+4 um hala tik yok 😂
KaanGzdeNurKanan Şahsen ben şu an 36+1 oldum ve de 3 gün önce yaptırdım. Benim açımdan bir problem olmadı ☺
Amineyavuzselim Benim sezeryan olcak ama günüm daha belli olmadı alttan muayene eder diye tereddüt ediyorum
KaanGzdeNurKanan Amineyavuzselim ben de o mantıkla düşünüyodum ama doktorum çatı muayenesi falan yapar ya da doğum olur falan diye yaptırdım. Ne olur ne olmaz 😊 doğurmazsam 2 haftaya yine bi giderim kuaföre.
Amineyavuzselim Cansel doktorum ilk doğumu mu sormuştu kaçıncı haftada aldilar bebegi diye 38 demiştim çok erken almışlar demisti sanırım kendisi 39 hafta düşünüyor bende 38 de ağda ya gitmeyi dusunuyorum
Genchamis Ya erken dogum olursa diyerek ve alttan muayene yapilmasida o haftaya geldigi icin 35 uygundur diye dusunuyorum bende kizlar. Arkadasim 35de agda yaptirdi 37de dogurdu🙂)
TubAsel 36+5teyim tek dersim ağda 😂 korkuyorum ani bisi olur diye ayın 18nde çatı muayenem var 17si gitmeyi düşünüyorum ama acil bisi olsa naparjm diyede düşünmüyor değilim.