Hafizeipek Gerçekten genital bölgenin şekli değişiyor gebelikte ağda yaparken aynadan bakmaya korkuyorum artık mağara gibi olmuş çok itici
ZeyooZ Hafizeipek magara dedi yaa 😂😂 boyle kalmicak cidden di mi?? Biri yuregimize su serpsin lutfen😂
Deletedmom15257 Hafizeipek sız bide doğurun yaa doğurduktan sonra tamam anlıyorum cidden degisiyo ama hamileyken açılma anlaşılmaz
Enesim İnsan bilmiyor olabilir mi ? Toplaşıp bu kadar dalga geçmek niye ? Anlaşılan bilmiyor ve acile gidecek kadar korkmuş!!
Hafizeipek Tosbik 😂😂😂 çok çirkin olmuş tipi kaymış kendim bile bakmak istemiyorum 😂😂😂😂 aynada bir gördüm geçen aman tanrım dedim 😂😂😂
Ceylanim [bilinmeyen] 😂😂😂😂😂 denemekte fayda var bzide bilgu verirsin bi stres e daha son veririrz kendi elimizle kendi kendimizi kontrol ederuz 😂😂😂😂
Hafizeipek ZeyooZ gebelikte artan kan basıncından dolayı olduğunu düşünüyorum sanirim doğumdan sonra düzelir
Nefesimm Kızlar lutfen yakışmıyor dalgasını gecmeyin ilk bebegidir kayiplari vardir risklidir ogreticek ornek alicak birisi olmamistir evlat soz konusu hasaslasiyor insan belki panik atak bir anne yargilamayin lütfen evet gercegi vajina gebelikte büyüyor haliyle yanaklari aciliyor ama bilmediği duymadığı icin endislennis belli .
Hafizeipek Deletedmom15257 açılma tabiki anlaşılmaz keşke anlaşılsa da çatı muayenesi diye bir şey olmasa 😆