Hilena Hanımlar merhaba, Haftadayım gece soluma doğru yatıyorum lavobaya gitmek için kalkarken ve kalktıktan sonra karnımda çok şiddetli ağrı oluyor. Ağrı karın ağrısı sızlama gibi. Belimde de ağrı oluyor. Haftama göre normaldir diye düşünüyorum ama sizlerden de görüş almak istedim normal mi bu ağrı?
Momsy410 Hilena 36. Haftadayim gece tuvalete kalkarken ya da yatakta donerken asiri pelvik agri yasiyorum ama karin bolgesinde hic olmadi canim. Herkes farkli tabi eger sadece belli hareletlerde agriyorsa riskli degildir diye dusundum
busraydnc Hilena benimde öyle oluyor gün içerisinde de biraz karın ağrım oluyor ağrı diyemem de sanki karnımın içi sızlıyor gibi bide göğüs altlarımda ağrıyor o da sanırım bebeğin duruşundan baskın yapıyor bende 34 haftadayım
busraydnc Hilena evet ama benim karnım hepn sert ve gergindi normal gibi bunlar artık son zamanlardayız perşembe de kontrolüm o zaman da soracağım bakalım
as_af Gece kalkarken yada yatakta donerken siddetli cati agrim oluyor, sizlama oluyor bu haftada bu normal ama karin agrisi icin birsey diyemem