SaHil_Hayat Kızlar merhaba 👋 özel hastanelerde sgk lı sgk sız doğum ücreti arasında çok fark var mı.?bilginiz var mı
Aselhumaninannesi SaHil_Hayat baya fark oluyor sgkli 15 ise sgksiz 30 bin civarında oluyor sgkli olunca SGK’dan tekrar para aldıkları için malesef
Dorukkusumm SaHil_Hayat benim sgkm yok fakat gebelikte devlet tarafından analık hakkı adı altında sgklı gözüküyorsunz zaten..
tugcee0 SaHil_Hayat benim arkadaşım doğum yaptı hiç bi sigortası yoktu analık hakkı falan ondan yararlandı 7.500₺ doğum yaptı iyice bi araştırın bence
68selda06 SaHil_Hayat maddi durumunuz iyiyse özel sağlık sigortası yaptırın muane dogum hep ücretsiz diye biliyorum
Bkmcnkr 68selda06 hamilelikte özel sağlık sigortası yapmıyorlar. Doğumu kapsaması için en az gebelikten 6 ay önce yapılması gerekiyor
SaHil_Hayat 68selda06 bağkurluyız normalde canım meraktan sordum bu ay ödemeyi unutmuş onu eşim zaten sağlık sigortası yaptırsam gebelik için kullanamamki 28 haftalık olduk ben bi yerden duymuştum fazla ücret farkı olmuyor diye