Bulut77 Kızlar 4-5 gündür çok kuru öksürüğüm var nasıl geçer 24 haftalık hamileyim ilaç içmek istemiyorum önerisi olan var mı? Ihlamurda çare olmadı artık hep sıcak şeyler içiyorum ama boğazlarım çok tahriş oldu öksürürken ciğerlerim çıkıcak
Duygu_k Bulut77 2 yemek kaşığı limon suyu 2 yemek kaşığı sirke 2 yemek kaşığı bal bi tutam tarçını bir fincan sıcak suda karıştırıp için. Şifa olsun 🙏🏻
Tuba06 Duygu_k bende bunu yaptim işé yariyor ve sırtıma ayagimin altina göğsüme vikis sürdüm gece yatarken baya faydasi oldu
Bulut77 GMA özelliklede geceleri artıyor uyku uyutmuyor öksürürken yatağı zıplatıyorum valla öyle kötü 😠
Gull11 Tereyağını yada zeytinyağını ısıt birazcık birazda pekmez koy ve onu iç gör bana faydasını görcen benim de öyle özellikle geceleri artıyor denemeni tavsiye ederim canım
Bulut77 Gull11 ayy şuan kalkıp deniyorum deliricem artık uyutmuyo geceleri zaten uyunmuyo artık doğru düzgün bide köm köm öksürmek bitirdi beni
mrsssblt Bulut77 Taze zencefili rendele,içine bir yemek kaşığı bal ve çeyrek limon iyi geliyor,Allah şifa versin 🙏🏻
Bulut77 mrsssblt çok teşekkür ederiimm allah tüm hastalara şifa versin 🙇♂️ Yarın hemen zencefil alıp deneyeceğim bunuda
deletedmom6295 Bulut77 kemiksuyu. kaynatmak istemezseniz artık marketlerde hazır kavanozluları da var. ama tabi kendi kaynattığınız gibi olmaz. içine bol limonla hem kollajen deposu hem de şifa kaynağı
Nerm7n Bulut77 Bi kaç damla limon da sıkarsın. Sabah akşam yersen boğazına iyi gelir 🐣 Allah şifa versin.
Rabiaa05 Canım ılık suya biraz limon sık az biseyde bal koy iç bogazini yumusatir ayrica sabah ogle aksam birer kasik keciboynuzu pekmezi ye inan çok iyi geliyor. İki hafta oncesine kadar bendede kuru öksürük vardi dort bes gunde gecti hemen
Bulut77 Rabiaa05 keçi boynuzu pekmezi her gün olmasada yiyorum ama yarından itibaren düzenli yerim inşallah geçer çok teşekkür ederimm canımm 💟