anneolmakzoramagulusuyeter Hanımlar uygun fiyatlı lohusa takımı veya pijama takımı önerilerinize ihtiyacım var. Tesettürlüyüm sabahlığımı da uzun istiyorum. Uygun fiyatlı güvenilir sayfa önerisi de alabilirim
Daisy0000 anneolmakzoramagulusuyeter Pentiden uzun sabahlık aldım 200tlye. Aslında takımı vardı ama boşa para vermek istemedim geceliğine.. Evdeki geceliklerden kullanırım ,zaten içinde olacağı için gözükmeyecek
Pank anneolmakzoramagulusuyeter sabahlik daha sonra cok kullanilmiyor diye ben trendyoldan kimono aldim kapaliysaniz ilerde pantolon uzerine falanda giyebilirsiniz bence
Daisy0000 Meri11 Mağazada indirimli ürünlerin arasından aldım, internette bulamadım ama ürün bu istersen Google’dan bir bak.Trendyolda vs pembesini gördüm.. Pentinin sitesini bi kurcalaman lazım
Didemtombul Pijama takımı nerden aldınız arkadaşlar? Beyaz gecelik sabahlık takımı almak istiyorum alanlar fikir versin lütfen 🙏🏻
Daisy0000 Didemtombul Canım beyazlar ful iç gösteriyor ve 1-2 günlük birsey için 500-700tl fiyatlar da çok saçma.. Sonrada kullanabileceğin biseyi almanı tavsiye ederim..
Hadiceakan Ben lohusabebektakımları sayfasından yaptırdım çok güzel çok memnun kaldım daha kullanmadım ama kumaşı falan harika
beyzacmvrc anneolmakzoramagulusuyeter yapmadım canm ama güvenilir bence Eminönünde şubeleri de var galiba kendileri üretici zaten bende ordan alışveriş yapmayı düşünüyorum Hatta doğum günü kampanyası vardı doğdugun ay alacağın ürünü yarı fiyatına alabiliyordun ben onu bekliyordum 3 Mart doğum günümdü 28 Şubat’ta kampanyayi iptal ettiler belki yine başlatırlar diye bekliyorum Bazıları hile yapiyomus diye iptal etmişler 😏