04elzm-9 Feyzanr41 ayyy bnde aynıyım görmek bile istemiyorum.11 haftalıgm bnde acaba cinsiyetleri ne bebişlerimizn
Feyzanr41 04elzm-9 dun doktora gıttım kıza benzıyor dedı ama 15. haftada kesın soylerım dedı yılların doktoru gıttıgım doktor bence kız dogru tahmın etmıstır dıye dusunuyorm ben erkek hıssedıyordum hep saglıklı olsun kuzucuk ☺️
Asuu-1 12+3 olduk bizde Mide bulantısı uyku hali arada baş ağrısı şeklinde geçiyor şu ara günler Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi
04elzm-9 Feyzanr41 ayn bnmde bir kızım var ama . Erkek istiyorum hayırlsı olsn ama daha ögrenemedm ben
Mrvya 12+6 bulantı tamamen gitmedi ama azaldı önceki haftalara göre daha fazla bir şeyler yiyebiliyorum .Aynı şekilde halsizlik yorgunluk hissi de azaldı son günlerde
Badenbamqmq Benimde 12 haftalik 9 Ekim doğum gözüküyor ama ben 11 Ekimde gelsin istiyorum eşimle yıl dönümümüz 11.10.2012 de sevgili olmustuk 8 sene sevgili kaldık 2 bucuk senedir de evliyiz
Damla-19 Merhabalarr biz ikizlerimle 8+5 iz 🥰 zor bir hamilelik geçiriyorum halsizlik ve bulantı beni mahvediyor ama cok şükür sağlıklı olduklarını bilmek bile içimi rahatlatıyor ❣️