oglusununannesii Tecrübeli anneler , bebeğim mayıs sonu gibi doğacak nasipse , uzun kollu patikli tulum mu daha kullanışlı oluyor , yoksa uzun kollu zıbın tek alt mı alsam?
Barlas_mom oglusununannesii 11 buçuk aylık oldu oğlum alt üst ve tulum da lazım oluyor bazen çok kurtarıcı oluyor tek parça hemen giydiriyorsun
Edafmo oglusununannesii tulumlardan daha çok takımlar kullanışlı. Özellikle fermuarlı tulumlar çok kullanışsız. Bir bez değiştirmek için komple fermuar aç kapa yapmak iyi değil çocuk üşüyor. Olabildiğince alt üst takım almak daha mantıklı
Minigim38 oglusununannesii patikli tulum hiç iyi olmuyor çok çabuk uzuyorlar alıp hiç giydiremedim tulumlar var içimde kaldı giydiremedigim için 😅😅
oglusununannesii Edafmo bende 5-6 tane kadar tulum almıştım ama hepsi çıtçıtlı allahtan fermuarlı yok . Dediğiniz gibi alt üstler daha kullanışlı olur
berceste5155 oglusununannesii patiksiz tulumlar patikliye nazaran daha uzun ömürlü oluyor bir de tulum alırken bacağının arası çıtçıtlı olanlardan alırsanız bez değiştirirken falan kolaylık oluyor şık durduğu için ben bir kaç tane aldım ama fazla almaya gerek yok
Gamzesiratas oglusununannesii evet çocuklarıma ne hevesle almıştım isimli cicili bicili 2 ay bile giyemedi
Edafmo oglusununannesii çıtçıtlılar da güzel evet. Ben tulumlarını genelde misafir geldiğinde ya da bir yere giderken giydiriyorum hem daha pratik hemde daha tertipli duruyor
Zehra-12455 oglusununannesii ince patikli zıbınlar alabilirsin bir kaç tane ama fazla küçük almayın hemen gelişiyor bebek ler
oglusununannesii Zehra-12455 bende çok aşırı 0-3 ay almadım ama insan yinede emin olamıyor yenidoğanda kıyafet çok değiştiği için
Barlas_mom oglusununannesii bende az almıştım gidip tekrar almak zorunda kaldık ilk zamanlar çok çiş kaka oluyor çok kıyafet eskiyor ve 0-3 ay almama rağmen 3 ay baya giydi 3-6 ay çok büyük oluyor
oglusununannesii Barlas_mom Biraz daha alayım en güzeli ben , ama bu sefer patiksiz alıcam alacaklarımı
catandgirlmom oglusununannesii bizimde mayıs ortadı ya da sonu doğum, hastane çıkışı vs hep patikli.. bende öyle aldım mecburen olurda uzun olursa patik kızımlarını keserim diktiririm diye düşündüm 🤷🏻♀️
oglusununannesii catandgirlmom Bizimde öyle hastane çıkışları hep patikli 5-6 tane tulum aldım ayrıyetten onlarda patikli . Aldıklarım gözüme az geliyor sanırım patiksiz takımlarda alıcam
catandgirlmom oglusununannesii bende de patikli patiksiz vs doldu ev zaten bebek kıyafetini sevmiyorum birsz büyüsün yaza da denk gelecek giydiricem cıbıl cıbıl elbiseler şortlar taytlar 😍