-_Esra_- Zumzugukodummuzzingillatirim Balık kedi köpek kuş bunlar bir anlam ifade etmiyor mu senin için skslddşdş
Zumzugukodummuzzingillatirim -_Esra_- aşkım o dönem örümcek fobim sen kırtulmaya çalışıyordum ve bir örümceklerim vardı ama tipimi görsen çok zıt iki kıydık ben hiç o tipe benzemiyordum zaten
[silindi] Mercimek çorbası Kuru fasulye Bulgur pilavı En sevdiğim Madımak ❤️🙏🏻 Anne evinden kapilip getirilen yemekler 🥳
cahillesohbetikestim Zumzugukodummuzzingillatirim bende 4 yaş olsun rahat edem derken araları 14 ay anca olacak 🤣
Zumzugukodummuzzingillatirim cahillesohbetikestim 4 yaşi rahat etmek için yapmıyorum aşkım 2 yaşında sütten kesince içicem o yüzden dmdmdmd
Zumzugukodummuzzingillatirim Eylulmom_ aşkım ben kapatmak için markete yolluyorum gidiyo kafam rahat ediyo
Deletedmom_85 minik_koala_ve_annesi makarna yemek sünnetmiş diye mi gördü gözüm dedim parmağım kaydı yorumu aradım kaç dakika. Makarna mı yapsam diye saatlerdr düşünüyorum. Bahanem sebebim oldu 2 gün makarna yemeyince delireğüm kekd😄
Zumzugukodummuzzingillatirim minik_koala_ve_annesi imanı gevremiş gacıya kandil sökmez ama ne mübarek insanım evlilik yıl dönümü ve kandil aynı gün
minik_koala_ve_annesi Zumzugukodummuzzingillatirim ahahhaa allah kiz seni emi 😅🤭nice guzel seneleriniz olsun insallah🥰
minigin_annesi11 Zumzugukodummuzzingillatirim akşama mercimek çorbası kuru patlıcan ve biber dolması var yanına da salata ohhh daha nolsun (çok şükür)size de fikir olsun:)