1woramy Oturmak yürümek daha çok işkence oldu 7+5’im gecelerim gündüzlerim işkence oldu ne yapmam lazım bilen varmı ?
Pamuk 1woramy ben 14sene önce yere öyle bir düstümki popomun üzerine o zaman eğildi kaç kere kaldirtmaya gittim kaldırınca geçiyordu sonra tekrar başlıyordu artık ara ara oluyor Allahim çok kötü bisey
1Mavimavi 1woramy doktora gitmeniz lazım Kilo aldıkça ağırlaşıcaksınız dahada kötüye gidebilir Daha ilk haftalardayken doktor kontrolünde bir önleminizi almalısınız Geçmiş olsun
1woramy 68selda06 kalça kısmında bacakta ağrı yapıyor sanki yerinden çıkmış gibi bi acı oluyor bende ilk defa yaşıyorum
Pamuk 1woramy yani yapmazlar onu yaptirmakta mesele çok ağlıyordum yaptırırken kaç tane ortapediye falan gittim krem falan verdiler kendi kendine düzelir dediler ama 14sene boyunca düzelmedi sadece çektiğinde rahatliyordum
1woramy Pamuk resmen kalçamın üzerine oturamıyorum ya iğrenç bişey senin düzeltmedilermi kendiliğindenmi geçti
1woramy Daisy0000 kuyruk sokumunda bi kemik var o böyle ya düşüyor ya yamuluyor çok agrıyo umarım hıc yaşamazsın
Kalbimmmmmm 1woramy ben canım ama hamile değildim tedavi edildim düzelttim tedavi derken doktor tedavisi değil 😂
Kalbimmmmmm 1woramy hayır tabiki 1 günde değil özelden mesaj at bana sana söyliyim rahatlatıcı oluyor