Uras28anneai Bugün cinsiyet öğrenmeye gittim.bacaklari uzanır pozisyondaydi hafif bir çıkıntı vardı ama.doktor.ne kız diyebildi ne erkek kıza daha yakınım dedi sadece varmı benim gibi olan
Papatyaa_01 Uras28anneai benimkinde ben pek göremedim çıkıntı ama varsada doktor görmüştür sanırım kızlarda çıkıntı yatay erkeklerde dikey oluyor öyle bi foto var nette felan erkek bebekle kız bebek farkı diye
bi_anne Uras28anneai 13 haftalıkken araştırmada erkege benzettim ama daha çok küçük dendi bugün 14 haftalık kendi doktoruma özele gittim kıza benziyor bi parlaklık var ama kordon olabilir ben çok pipiye benzetmedim dedi
Merveftm Uras28anneai olabiliyor benimkinde vardı ilk erkek dediler çıkıntı vardı 2 hafta sonra kız dediler yine çıkıntı vardı hafiften meğerse klitorisi büyükmüş şuan küçüldü mesela çok çok hafif var bebek büyüdükçe hafifliyor
Uras28anneai Merveftm doktorda çok arada kaldı pipi kadar buy değil ama cikintida var dedi ayakları uzunlamasına olduğu için kesin bişey diyemedi ben suanlik hakkımı kızdan yana kullanayım dedi sadece
Merveftm bi_anne 12+3 de demişti ama baya baya cikintiliydi yani sonra başka ni doktora gittim benim doktorum Denizli’ye tayin olunca 14. Haftada kıza benzetti çıkıntı hala vardı hafiften 17 de kesinleşti
Merveftm Uras28anneai 2 haftaya falan kesinleşir artık başka bı doktora daha görün istersen ben 3 doktora gitmiştim meraktan😂
Merveilgaz Uras28anneai evet, oluyor. Ilk haftalarda siskinlik ola biliyor. Hatta kuzenimde detaylida bile erkek sandilar o siskinlik yuzunden daha sonra kiz oldugunu ogrendiler
Uras28anneai yinehamile inşallah ama.devlet hastanesi sürekli ultorosunu. Kotu olduğunda. Sikayci özele birdaki ay bida gitcem en koti ozama. Öğrenirim sanırım Allah’ım sağlık sihet versin canım buarada kandilinde mübarek.olsu 😍
yinehamile Uras28anneai zaten devlet hastanesi kolay kolay cinsiyet söylemiyor, devlet takipliyim ama cinsiyet için özele gittim. Sanada Hayırlı kandiller kuzum, herşey gönlünce olsun ❤️