DilaraBozkurt Kızlar aşırı kaşınmadan ötürü Doğum hastanesine gittim doktor karaciğer kolektazı yanı yağlanma enzimlerin değeri yüksek üstelik şeker ile kolestrol çıktı 4 gündür yatıyorum hastanede sizde hangi ilaçlar kullanıldı kendimi deneme tahtası gibi hissediyorum bir gece de 5 serum takıldı
MerveSglk95 Nasıl bir kaşınma bu çok aşırı kaşınmamı yoksa sadece belirli zamanlarda mi bide kaç haftalık gebesiniz ?
DilaraBozkurt MerveSglk95 sırtım hariç bütün vucudumda var özellikle bacaklarımda oluyor kaşımaktan yara oluyor
MerveSglk95 Benımde gece kaşıntılarım oluyor o yüzden sordum banyoda lıf falan yaparken baya kaşıntısına iyi geliyor geceleri benımde bacaklarımda kollarımda gogus bolgemde hafıf kaşıntılar oluyo
DilaraBozkurt MerveSglk95 benimde öyle başladı hatta böcek ısırıgı terden oluyor filan diye düşündüm canım acile git hiç ihmal etme yarım saate kandan öğreniyorlar ben ihmal ettim günlerdir hastanede yatıyorum
Esrauysal MerveSglk95 sorun olmaz yani demi kuzum anca tarihimi değişecek diyorum bende ben dediklerini unutmayayım demi, beni şaşırtmaz diyorum ama bakalım ozaman ne çıkacak 😂
Fatmadeniz Kolestaz degılım ama ıkı aydır kaşınıyorum ne olduğuda belli degıl çıldırmak üzereyım hastanede de yattım ursafalk başladılar deneme yaptılar kolestaz diye oda fayda etmedi gitmediğim doktor kalmadı heryerım yara içinde