Pamuk Elifff7272 meyve olanı seker olduğu icin onermiyirlqr günlük hayatta fakat kefirin ne kadar sağlıklı olduğunu biliyoruz neden zararlı olsunki??????
Morning-star Elifff7272 ben sürekli içtim doğal probiyotik ne de olsa. Ama ben evde kendim mayaladim. Dışardan alsam da sade olani tercih ederdim ne kadar az katki o kadar iyi☺️
Pamuk Elifff7272 bende 13 sene bekledim 1 kere kürtaj oldum şimdi ilk sayılır ama bu kadar kuruntu yapmayın kendinize☺️Ben sadece ananas yemiyorum günlük hayattaki gibi besleniyorum .Allah kucağımıza almayı nasip etsin
Ada_ada Elifff7272 Ben içiyorum, doktorlar sağlıklı olduğunu söyllüyor hamilelikte de. Hatta bebeğin büyümesine katkı sağlıyor diye yazmıştı geçenki postta birileri😊
Pamuk Ada_ada ananas rahmi yumsatiyormus annemler yeme demişti burdada doğumu yakın olanların ananas yediğini gördüm doğum olması icin
Pamuk Ada_ada Ananas süper sağlıklı bir meyve olmasına rağmen, hamile kadınlardan uzak tutulmalıdır. Serviksin yumuşamasına neden olarak erken doğumu uyarabilecek zengin miktarda bromelain enzimi içerir.
Pamuk Ada_ada geçen eşim almış bilmeden Bi baktım dogramis nasıl güzel koktu nasıl canim çekti söyleyince oda üzüldü ama yemedim😂
Ada_ada Pamuk 😂kıyamam, inşallah doğumdan sonra 🙏 Ben aslında transferden sonra yemiştim bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor diye. Katkısı olmuştur muhakkak, bundan sonra dikkat ederim ama.