Hilalttk16 Peri_kizi endişelenmeyin yediklerinize dikkat edin bebeğin kilosu yerine gelir özellikle muz kaşar peyniri yumurta ceviz balık tüketmeye çalışın 💕
Heyzilwq Hilalttk16 oh oh ne güzel bel ağrısı çok normalmiş canım inşallah sağlıkla kucağımıza alirix hepimiz yavrularımız 🤲🌺
Mamacita1 Hilalttk16 Çok şükür güzel gidiyor sadece geceleri sağ tarafıma yatamamak zorluyor beni onun dışında bir problem yok 😊 En son 23. Haftada gördüm oğluşumu o zaman 640 gr 30 cm’di şimdi ise 25+5 olduk ☺️
MomLife- Hilalttk16 çok gemiş olsun sizede en büyük dertlerimiz bunlarla sınırlı olsun 🤗 çözümlü dertlerimiz olsun inşallah 🙏 sağlıklada doğurduk mu tamamdır😅
Ahsenveannesi Hilalttk16 bende sağlık ocağında hemsireyim ilk defa bir sağlık ocağında yapıldığını duyuyorum
Ipek_2017 Hilalttk16 23+3 ..yarın ayrıntılı ultrosonumuz var 🤲🏼🤲🏼 15 Haziran Allah nasip ederse . Doğumm sezeryan 🙏🏻 İştahım aşırı açık 😓
Hilalttk16 Ipek_2017 ayrıntılı ultrason çok güzel birşey ya bebeği detaylı görmek kalp atışını duymak 💕😅 iştah açıklığı konusunda bende muzdaripim 🙈 amaaan bebişler bizler sağlıklı olalım kilo verilir moralleri yüksek tutalım 😌🥰
Ipek_2017 Hilalttk16 Devlette yaptıracağım inşallah iyi bir ultrason doktora denk gelirim . Heyecanlıyım , tedirginim. Herşey yolundadır inşallah. 🤲🏼💓
Dilekata123 Hilalttk16 24+5 günlügüz en son 21 haftada gittiğimde 600 grm dı mide bulantısında geberiyorum ve sadece 4 kg aldım 😔
Dudumundo Kizlar nefes darligi yasayan var mi ya, 26+0 bugun, iki lokms yesem sisip kaliyorum ve nefes alamiyorum. Kontrolume de 3 hafta var daha.
Ahsenveannesi Dudumundo kansızlık d vit eksikligi olabilir. Benimde oyleydi dvit mg B12 düşük çıktı hep vitamin kullanınca gecti