Elenor Bende günde bir tane içiyorum doktorum bir tane içebilirsin günde dedi ama çayı da abartma dedi bir fincan içebilirsiniz bence 🌹
Nursaygi Asel1211 İlk başlarda tadı çok acı geliyordu içemiyordum ama sonradan geçti şimdi günde 1 defa olmak üzere içiyorum. ☺️
Yulos Nasıl içiyorsunuz kahveleri, mideniz bulanmıyor mu 🤢 önceden günde 6-8 fincan içerdim hatta telvesini de yerdim. Daha hamile olduğumu öğrenmeden kahveden tiksinmeye başladım. 15. haftayım, hala düşüncesi rahatsız ediyor beni 🫠
milatlas13 Asel1211 benim doktorum haftada bir kahve,günde de bir bardak çay içebilirsin demişti.ay doğurdum şimdi de gazı var diye içemiyorum.ağız tadıyla çay-kahve keyfi yapmayı özledim
Seter Asel1211 ben tam bir kahve koliktim kupa kupa Türk kahvesi içerim ama ne gariptir ki ilk gebeliğimde de bunda da kendiliğinden kahve iştahım kesildi ilk doktorumun verdiği beslenme listesinde çay kahve kısacası kafein barındıran besinler sakıncalıydı bebeğin beyin gelişimi için. İli üç haftada bir kahve içerdim misafir olduğum yerlerde çay da en fazla iki bardak içerim oda her gün değil
Seter Tam hatırlamıyorum ne kadardı ama hamileler için gün içerisinde belirlenmiş bir kafein oranı vardı bakıp öyle hareket edebilirsin ayrıca
Limonzeytin Asel1211 evet içtim hergün 1 fincan skntı yaşamadm doktorumda bırak kes dememşti tiryakiyim ben zaten.
Tugce3561 Ben ilk zamanlar çok korkuyordum zararlı her şeyden uzak duruyordum ama şu son zamanlar 16+6yız ve içiyorum günde 1 sade türk kahvesi hatta dozumu aştım ben kola gazoz bile içiyorum dayanamayıp🤭
Tuche89 Merhaba kahveci bacılarım 🤗 20+2 deyim günde 1 bazen misafirliğe gidersem 2 fincan türk kahvesi içiyorum.Hiç bırakmadım malesef 😀 Arada çay da içiyorum. Şükür bebeğim sağlıklı. Doktor da birşey demedi. Ama bu kişiden kişiye değişir bence. Benim vücudum uzun yıllardır alışık ondan etkisi azdır bana. Bence herkez doktorundan onay alarak devam etsin 😊 Hayırlı kandillerimiz olsun .
20223 Asel1211 😂 7. Ayım bitmek üzere ve içiyorum tek canımın istediği şey sade Türk kahvesi 🫠telvesini bile kaşıkla yiyesim geliyor gebelikte kahve isteğim arttı🫶🏻🥰
ddilaraas Asel1211 baslarda çok dıkkat edıyodum ama sımdı 25 haftalığım kahve de ıcıyorum çay ds ıcıyorum sınırlama da yapmıyorum hıcbır sorunda yok👼🏼