arirangg melekmommm Ay hem de tüp bebek🥰 Allah bağışlasın inşallah. Hiç korkma. Ben de çok korkmuştum. Herkes aspirin de kullanıyordu. Benim doktorum vermedi diye çok üzülmüştüm. Ama buraya kadar sorunsuz geldim çok şükür
melekmommm arirangg maşalllah maşallah duam herkese Allah herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin 🥰🤲🏻
glycnkrt melekmommm 4000 lik kullanıyorum ve ecopirin pro ile birlikte. 16 haftadan beri kullanıyorum hiç kanamam olmadı. şuan 31+1 hala devam.
melekmommm Tubatgn tamamda etiketi değiştirin o zaman söyledim yukarıda neyin inadı anlamadım. Gebelik etiketini koyun o zaman
mminiginannesi10 melekmommm 5-6 haftada oldu. Hapı bırakınca kesildi kanama cok sükür. 9 haftadayız şu an
melekmommm mminiginannesi10 benimde 7. Haftada oldu hapı bıraktım şimdi çok az kahverengi leke geliyor arada. Tekrar başlatacak mı doktor hapa bişey dedi mi ?
Simya melekmommm ben 4000 lik kullanıyorm oksaparı gündüzleri akşamlarıda corasprin alıyorum 33+5 e kdr böyle geldik kullanmaya devam edicem
melekmommm Simya maiallahhh az kalmış darısı bana Allahım o haftaları sağlıkla görmeyi nasip etsin 🤲🏻
Meyvebicagi 37+4 olduk. Benim hikayede biraz ters. 10 gün önce başladım daha iğne kullanmaya. Sadece oksapar kullanıyorum ve doğuma kadar belki sonrasında da devam edecekmişiz. Birden pıhtılaşma çıktı.