Yarensezer Çok kararsızım arkadaşlar , bir tarafım bebek arabasi ve pusetin yeterli olucagini söylüyor bir tarafım almak istiyor deneyimlerinizi paylaşır mısınız lütfen
Hilalttk16 Yarensezer merhaba bende merak ediyorum bunu. Almayı düşünmüyorum açıkçası dediğiniz gibi araba ve puset var zaten
benaslindayohum Yarensezer kızım 3 aylıkken ilaç içtikten 1 saat sonra her sabah sağlık ocağına ölçüme gitmemiz gerekiyordu bende travel vardı ve 4. Kattan indir çıkar yapmak çok zordu o zamanlar hayatımı kurtardı kanguru ☺
arirangg Yarensezer Bence gerekli. Eşimle birlikte çıkacağımız zamanlar bebek arabasını o taşır ama ben tek başıma çocukla çıkacaksam bebek arabasıyla uğraşamam. Kanguru daha pratik
Dilayyyyy Yarensezer canm bu degisir kisiye gore bnm evim 3.kat ve asansor yok tek basima bebek arabasyla cikmak asiri zor ozelikle markete gittfm zaman kucuk parçalar icin kanguru cok fayda sagladi bana
Sahnedekimadam Kişiden kişiye değişir canım , mesela ben kullanıcam çünkü işlek bir yerde oturuyorum bebek arabasıyla markete vs gitmek bana çok zor , ekstra külfet yani.
1Gozde1Yusuf- Kisiden kisiye degil canim cocuktan cocuga degisiyo :)) bende aldim solomobaby mi neydi rahat bisey ama ne yaptiysam oglum sevmedi sevemedi cevrende varsa dene öyle al bence
Ikiz_annesii Bende alicam birini önüme birini arkama aticam 😂😂 işin şakası birini babasi tasiycak mecbur yine tek basima cikamiycam😪
Naazli Yarensezer sling almıştım iyiki almışım. Markete sağlık ocağına yakın bi yere giderken hep slinge koydum. Hatta huzursuz olduğu uyumadığı zamanlar yine slinge koyup evimin işlerini yaptım.