Gizemmiray35 iremmomyy_ 15+3 15 -16 Ağustos gibi alırım dedi doktorum sezeryan olacak ama cinsiyetini bi türlü göstermedi ☺️
Seter Zuzumuz Çin takvimine bakmış mıydınız 😋 bize de kıza benzeyen bi kabarıklık var bir sonraki kontrolde netleşir erkeğe de dönebilir bu kabarıklık bekleyelim dedi çok heyecanlıyım
Zuzumuz Seter çin takvimine göre de kız ama bilmiyorum 😀bence sizinkide kız kesın öyle hissediyorum bidakı kontrol kaçıncı haftada
Seter Zuzumuz 10 gün kaldı koz da erkek de çok istiyorum. Bir kızım var iki kız kardeş olmalarını da çok istiyorum bir kız bir erkek olmalarını da bakalım ikiside çok mutlu edecek ama bilerek beklemek hazırlık yapmak çok güzel tabii.
Zuzumuz Seter 33 yaşındayım ilk bebeğim olacak hayırlısı sağlıklı olsun da gerisi boş hamileliğim çok zor geçiyor 2.çocuğu hiç düşünemiyorum
Seter Zuzumuz Çin takvimi açısından sormuştum bu arada acaba aynı mıyız diye :) Allah bağışlasın benim ilk hamileliğim çok güzeldi bu da zor diyemem ama ikisi epey farklı geçiyor sağlıkla gelsinler inşallah 💓
H_a03 17+6 olduk buğün bana da 15 hafta da kız dedi ikinci bebeğim olucak nasipse 6 kilo aldım şimdiden yorumlarda hep 2 falan demişler Bn baya hızlı gidiyorum sanırım 😀
OZKUP453 @Ayezhanim bunun için herhangi bir işlem.yapmak gerekiyor mu öncesinde acaba .. bende böyle bir bölüm çıkmadı da
Ayezhanim OZKUP453 akıllı asistanim yazan kısma tıkla orda bebek görseli çıkacak oraya tiklarsan çıkıyor canım