Mercimekcoskun Kızlar merhaba 12 haftalık hamileyim üçlü testi anlattı doktorum eşimin ve benim ailemde herhangi bi engelli vs yok yaşım 25 siz yaptırdınız mı?? Çok kararsız kaldım 😞
serpil1baby Mercimekcoskun benim doktorum 2 li yaptı gerek duymadı detaylı ultrasona girdim bide o kadar bazı doktorlar 2 liden sonra ailede de sıkıntı yoksa gerek duymuyor. Her doktor farklı tabi.
Annesininkuzusu06 Mercimekcoskun ben tüm testlerini yaptırdım ne okur ne olmaz her türlü bebeğime razıyım Allah’tan gelen her şeye razıyım doktor yaptırmami söyledi o yüzden yaptırdım hepsi temiz çıktı çok şükür isterseniz yaptırın
nerminnn_ Mercimekcoskun ikili test yaptırdım yaşım 33 17. haftada doktor bebişin omurgasına baktı yaptırmana gerek yok 3 lü herşey yolunda dedi detaylı için randevu almamı istedi
Mercimekcoskun serpil1baby benimki daha ikiliyide yaptırmadı işte ama ne gelirse rabbimden diye düşünüyorum kıyamam yani ona
Mercimekcoskun Annesininkuzusu06 Benim doktorum size kalmış ben sadece söylüyorum karar sizde dedi ama yaptıran arkadaşlarımda yaptırdıklarına çok pişman şuan kafam çok karıştı 😞
serpil1baby Mercimekcoskun o zaman hiç yaptırma canım 2li 3lü zaten kesin bilgi vermiyor olasılık hesaplıyor. Detaylıya girersin 20. Haftanda yeterli olur.
Annesininkuzusu06 Mercimekcoskun kalbini ferah tut inşallah testiniz sonucu temiz çıkar en azından Allah korusun anne karnında mudahele edebilecekleri bişey varsa yaparlar benim doktorum yaptır dedi siz bilirsiniz demedi açıkçası iyikide yaptırdım icim rahat en azından tabi karar sizin büyütülecek bişey yokki kan verip sonucunuzu bekleyin sonuçta bunlar kesin testler değil ki
Mercimekcoskun nerminnn_ Ya ilerleyen zamanlarda zaten detaylı ultrasonda vs görünüyormuş öyle diyorlar
Tmtugbaa Mercimekcoskun detaylı usg organlara bakıyor ikili üçlü taramalar ise hastalıklara bakıyor ikisinde aynı şeyler gözükmüyor maalesef
Mercimekcoskun Sahnedekimadam bana iki tane test sundu biri 250₺ %40 sonuç diğeri 6000₺ %100 net sonuç dedi bizde 6000₺ olandan yana kafamız karıştı yaptıran arkadaşlarım pişmanlarmış ilerleyen zamanlarda her türlü çıkar zaten birsürü test daha yaptırıyosun dediler
Annesininkuzusu06 Sahnedekimadam heralde arkadaş yanlış anladı heralde bide haftasından önce yapmazlar diye biliyorum 12 de ikili test yaptım 16 gibi 3 li yu yaptım
Annesininkuzusu06 Mercimekcoskun bence haftani bekle 16. Haftada üçlü testini yaptırirsin şimdi yaparsan kesin net sonuç alamazsınız bence ben devlet hastanesi takipliyim o yüzden doktorum ne istiyorsa yaptırdım özelde sadece paraya odaklaniyorlar
Sahnedekimadam Mercimekcoskun Fetal dna canım o dediğin %99 doğru .. yurtdışına gönderiyorlar kan örneğini genetiğine bakılıyor
nerminnn_ Mercimekcoskun benim yeğenimde kalbinde ve bağırsağında parlama vardı burun kemiği gelişmedi dediler perinatoloji takipliydi 3 hafta gelişim geriliği vardı ve erken doğdu söylenenlerin aksine engelli değil sağlıklı bi bebek şuan 1 yaşında
Busimss Mercimekcoskun keske ikiliyi yaptırsaydınız böyle uğraşmaya gerek kalmazdı. Yaptırmadıysanız doktoru dinleyin o halde
Edolili Mercimekcoskun Engel olmasına gerek yok yaptırmak için. İki evladıma da yaptırdım sonuçta bize sunulan bi seçenek. Herşey Allah’tan ,ufacık bı sorunun anne karnında tedavisi bile oluyor bize sunulan seçenekler sayesinde ..