Melissssa Kızlar merhaba çok sıkıntılı bir durum yaşıyorum içerden vajinaya doğru korkunç bir baskı hissediyorum beni o kadar rahatsız ediyor kiiii cidden ağlıcam o derece rahatsızlık doktora da sormadım daha sinirlerim bozuk çok kötü hissediyorum
TBBeYzaBT Melissssa kaç haftalıksın canım aynı durum bende yaşıyorum hemde haftalardır doktor normal diyor bebek büyüdükcr baskı yapıyor inan adım dahi atamıyorum bunun yüzünden, endişe etme amma yinede doktoruna sormalısın
essyagiz Melissssa 38+2 deyiz kızım kanala girdiği için bende sürekli baskı ve acı hissediyorum, bazen gıdıklama gibi oluyor. Kaç haftalıksın canım?
Feraymali Melissssa canım bende 22 +5 haftalik ikizlere hamileyim bendede var aynı durum 2 haftadır doktorum erken doğum riskin var sürekli dinleneceksin bol su içeceksin dedi
Fatmaasel Kaç haftaliksiniz bebeğiniz baş aşağı pozisyonundaysa normal artık soğuk olana kadar bunları hissedeceksiniz ben 37 haftaligim bebeğim doğum pozisyonunda yaklaşık 3 4 haftadır sizin rahimde basınç hissediyorum ki normaldir bebek doğum kanalına iniyor olabilir
Melissssa Fatmaasel ya ben daha 22 haftalığım ama erken değil mi yani bunun olması bana normal gelmiyor doktora geçen hafta gittim orga taraması falan da yapıldı bir sıkıntı olsa söylerlerdi diyorum yani ama ben çok rahatsızım
Fatmaasel Melissssa benim bebeğim en başından beri hiç normal durmadı hep baş asagiydi ve sizin gibi hep bi baskı hissi vardı ve 30,lu haftalara yaklaştıkça daha da hissedeceksiniz doktorunuz zaten bi problem olsaydı söylerdi diye düşünüyorum ama siz gittiğinizde sorun yine de
mel33 Melissssa Canım ben 18+3 haf.ikiz geneyim.rahmin içten sizliyor zonkluyor.1 hafta önce kontrolde birşey demedi doktor.acaba büyüyorlar ondan mi.ben birde yarın idrar tahlili verecem
Melissssa Brvntncy ben kanala mı girmiş ne olmuş bilmiyorum anlamadım ama çok kötü hissediyorum sadece içeriden baskı hissediyorum ve çok rahatsız edici bir his
essyagiz Brvntncy Doğum pozisyonu alırken hissetmiştim epey canım acımıştı karnımın içinde dönerken, ama kanala girdiğini ultrasonda doktorum söyledi 36. Haftada girmişti,38 oldu hala gelmesini bekliyoruz☺️
Melissssa mel33 ya inşallah benim de sebebi büyümesini benim tek gebelik ve İnternete okudum erken doğum riski olma ihtimali varmış korkuyorum çünkü çok fazla iltihabı da var lanet olsun bu iltihabı geçmedi ilk günden beri beni ne durumlara sokuyor korkuyorum
mel33 Melissssa canım antibiyotik kullan ama rağmen geçmedi.benim serklaj var birde.yarın tekrar verecem idrar inşallah temiz çıkar ne zikkm birşeymiş bu enfeksiyon
Edabrbr Melissssa bence üşütmeden kaynaklı olabilir canım ama korkulcak bişe değildir doğum sancısı öyle ordan başlamazmış zaten, benim 38. Hafta hala knalda değil bebek kanalda olmamasına rağmen bazen elini kolunu uzatıyo gibi ağrıyo zamanla alışıyosun :)
Melissssa Edabrbr inşallah ya inan ki strese girdim yemin ederim o kadar kötü hissediyorum ki anlatamam