Elif_Annesi Yaz anneleri bebeislerinize hangi kıyafetleri,nerelerden ne kadara aldınız?Birbirimize fikir olsun 😊😊
Zehra-12455 Elif_Annesi valla karışık civil den trendyol Mardin de yaşadığım İçin çok almaya çalışıyorum çünkü buralar hazirandan sonra çok sıcak geçiyor benim doğumda tam Temmuz’da bebek terler özelikle Zıbın alın çok
Busraakay_26 Elif_Annesi ben genelde e bebekten aldım zıbın tulum tarzı şeyler aldım Eskişehir de oturuyorum ama piyasa artık çok pahalı olunca evde giyeceği pijama tarzı kıyafetlerini bebek mağazalarından alıcam daha uygun
Hilalttk16 Elif_Annesi bende Haziran da doğum yapacağım ince battaniye müslin örtü falan aldım bide mevsimlik 2 takım hastane çıkışı 😊 2 3 ayda giyeceği kıyafetleri kısa kollu mu almam gerekiyor bilmiyorum 😌
Ozoooo Elif_Annesi ben daha cinsiyeti öğrenemedim ondan dolayı bişey alamadım ama başalayavağım artık
Yldzhra Ben daha yazlık bişey alamadım çünkü ilk oğlum da yazlık bişey giymedi Ankara’nın yüksek yerindeyiz hep serin geçiyor ama yaz memleketiyse zıbınlar yeterli kısa tulumlar
Sahnedekimadam Almadım valla 2 alt 2 zıbın sadece , beğenemedim yaza doğru daha güzel ürünler gelir diye düşünüyorum 😌
Sevval0308 Detaylida sonra ilkkez birşeyler aldım hediye şimdiye kadar çok geldi ama bunlar benim aldıklarım teyzeler :)
Zehra-12455 Ayezhanim ben artukluda oturuyorum Mardin devlet hastanesinde çok iyi bir hoca var onun yanına gidiyorum
ErenimBenim Hilalttk16 oğlumu haziran da doğurmuştum hastane çıkışlarını bes li takim giydirdim hep sonra hava iyice sicak oldu tek çıtçıtlı body giydirdim simdi temmuzda dogum yapacağım sadece çıtçıtlı yeter iki tane hastane çıkışı alacam
Elif_Annesi Hilalttk16 onu bende kararsızım canım tek zıbın ve alt mi alsam yoksa zibini uzun kollularla mi giydirsem bilemedim
ErenimBenim Ozoooo 20 haftalık olacağım doktorum %90 kız diyor ama hala kesin değil yarın ayrıntılı ultrason a gireceğim inşallah öğreneceğim sağlıkla gelsin bebisler
Ozoooo ErenimBenim bende çarşamba gireceğim erkek dediler sonra kız dediler sana en azından tek cinsiyet demişler 😂
Yldzhra Pemberuya eviniz yazın serin oluyorsa uzun kollular yetiyor ama çok sıcak yerde olunca sadece zıbın yeterli biz hep uzun kollu giydirdik
Pemberuya Elif_Annesi bende kıyafet olarak henüz almadım ya sadece hastane çantasına odaklandım nedense😂