mamadziecka Merhaba hamişler. Gün itibariyle 2. Trimestere girmiş bulunmaktayız(14+0)🥰 Bu trimester beni neler bekliyor? Ve sizde durumlar nasıl?
Busraakay_26 mamadziecka bol bol yeme içme ile geçti benim bu trimestirım en rahat olunduğu zaman bence ama sonlara doğru bende kemik batması mide yanması ile ilerledi
3Tospikannesi mamadziecka Bende yarın girecem inşallah 😂 bulantım bitti sayılır koku hassasiyeti var inşallah o da bi an önce biter 🤦♀️ bakalım umarım güzel geçer 🥰
Busraakay_26 defneemom karılıyorum hamileliğin en güzel kısmı ama sona doğru yaklaştıkça biraz can sıkıcı oluyor ☺️
mamadziecka 3Tospikannesi inşallah 🙏🏻 benim ilk trimesterim belirtisiz geçti diye bilirim. İnşallah böyle bitiririm hamileliği
Pnr_KMRC1 mamadziecka 14+3 haftalık oldum bir haftadır zaten düşük olan tansiyonum iyice düştü sürekli yatıyorum inş geçer bekliyorum 13 haftanın sonunda başladı sadece bu durum zorluyor😔
Yeso- mamadziecka inşallah öyle olursunuz 🥰 en güzel zamanları ne zamandı diye sorsalar 2. Trimester derdim ☺️