Nurem20 kuzum çift taraflıydı benim eşimde varikosel ve hemde ileri derecedeydi sağ kasığımdaki 4 sol kasığı 5 di son şeye gelmişti yani hatta bir özel doktora gittik İzmir’de eşim ameliyat olmadan önce bayan bana demez mi Size aşılamayı geçin tüp bebek bile yapsak tutmaz diye Allahım başımdan kaynar sular döküldü bakin o kadar kötüydüm ki hep o bayanın yüzünden sitres ettik eşimle sonra eşimde ereksiyonsuzluk oluştu mu iyice kötüye gittik biz çöküşkerdeydik meğerse psikolojikden eşim öyle oldu birde çocuk için odaklandık ya her neyse ameliyat oldu ama ben bol bol unutma bunu KEÇİBOYNUZU içirdim eşime çocuk gibi peşinde koşturdum sabah akşam kaynattığım keçiboynuzu içsin diye o ilk 3 ay varya hiç bir anını geçirmedim Yılmadan keçiboynuzu içirdim sonra takviye edici bir hap kullandı eşim sperm güçlendirici gittik sperm testi verdik Allah’ıma şükğrler olsun çok güzel çıktı sperm sonuçları sonra ben rahim filmi çektirdim ve çatlatma iğnesi derken zaten ameliyatının ilk 1 ayı ilişki olmuyor kuzum onu sayma sonraki 3 ayda RABBİM hayırlı haberlerle verdi şükürler olsun darısı tüm isteyen annelere babalaraaaa 🤲🤲🤲🥰🥰