Dilaradlr Kızlar 16. Haftama girmek üzereyim ama karnım kaşınmaya başladı tatlı tatlı. Lierac çatlak karşıtı jel kullanıyorum kullanan var mı erken mi ama ben neden kaşınıyorum o zaman kafamda deli sorular
CansuErenDurmaz Dilaradlr 12. Haftadan beri düzenli her akşam sürüyorum 25 hafta oldum hala tek bi çatlak yok ama kullanan çoğu kişi 7.aydan sonra olduğunu söyledi inş olmaz 🙏
Minnakelifim Dilaradlr popom goğuslerim ve karnim harita gibi oldu 33 haftalik hamileyim ve 19 kilo aldım 😏
Mutlubirkalp Dilaradlr 35. Haftaya kadar hiçbirşey sürmedim bol su içmenin dışında hiçbirşey yapmadım 20 kiloda aldım ta ki düne kadar çatlamamıstım dün kırmızılıklar olmaya başladı saf zeytinyağı sürüyorum
Denizbetul Dilaradlr canım çatlak biraz genetik herhalde çünkü ben 35. Haftadayım tek bi yerim çatlamadı ama o kadar krem yaģ sürenlerden de çok çatladim diyenleri duydum
ebrarecem Bazıları en başından beri neler kullansa da yine de çatlamaktan kurtulamamış genetikse illaki çatlak oluyormuş 😇
Pars Mustela catlak oncesi yagi ve kremi kullaniyorum. Önemli olan sürekli nemli tutman.. Karninin büyüdügünü hissediyorsan kullanmaya basla kesinlikle.. Bir kere catladiginda caresi yok cunku malesef.. Dokundugunda kuru hissediyorsan ve gerildigini hissediyorsan vucudunun ihtiyaci var demektir. Ama herseyi yaptigi halde catlayan da cok var.. ordan sonrasi malesef biraz genetik..
Buse_ Dilaradlr herduştan sonra genelde krem sürerdim hamileliğimi öğrenince göğüslerime ve belime de sürmeye başladım 34 haftalığız hiç çatlağım yok benri markasının bebek losyonunu kullanıyorum👍🏼