Rabia04_09 Busratatarr Kesinşikle bio oil. İki hamileliğimde de hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez kullanmaya başladım şu an 28 haftalık hamileyim ve bir tane çatlağım bilir yok
bskbsk123 Busratatarr 30.haftadayım hergün duş sonrası hindistan cevizi yağı ve bebe yağı kullanıyorum, henüz çatlamam yok inşallah olmaz bakalım
Medinehnm MadameHappy34 ya bende aynıı oldum kamtoron kullandım bio oil banamısın demedi catladı aniden hemde şaşırdım kaldım
Marlaaaaaaaaaaaaaa aseldurununannesi_ merhaba kullanma talimatınız nasıl acaba? Mesela sabah akşam ayrı ayrı mı kullandınız yoksa bir gün lierac diğer gün diğerini mı sürdünüz?
aseldurununannesi_ Marlaaaaaaaaaaaaaa sabah biri akşam biri sürdüm bazen günde bir kere yağ sürdüm unuttuğum günler bile oldu 🙈🙈
MeralP 36+3 haftalık hamileyim kantoran yağı ve lierac kullandım. Kantoran yağım bitti şimdi hakiki zeytin yağı ve lierac devam ediyorum. İlk hamilelikten çatlaklarım var biraz genetik ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Ne yaparsan yap çatlama olabilir.