H-Serdar55 Haftadayım hala çatlağım olmadı ama yine de bioil çatlak yağı kullanıyorum harika kokuyor ve pul pul dökülmeler oluyordu çamaşırımda onlar da gitti yumuşacık miss gibi
Tugceee95 znemre95 evet canm dustayken cıkmadan sürüp bı su tutup komple cıkıyorum zaten yaglı yapısı oldugu ıcın kalıyor ben o seklde okumstm o seklde uyguluyorum ckıncada bioli kullnıyorum her duzenlı seklde
Gebeanne45 Kızlar peki çatlayan vücudumuzu geri. Nasıl toparlayabiliriz ???? Benim bacaklarım çatladı ya
Angelmom_ Çatlamak kesinlikle genetik ya. 34 haftadayim hic olmadi annemde de olmamis onceden, ama bazisi erkenden çatlıyor. Ne kullanirsan kullan genetik, catlak onarımı da güzellik salonlarinda oluyor onun disinda krem felan hikaye
Nazindirellaa 2-3 günde bir badem yağı sürüyorum 35.haftadayım hiç çatlamadım. Ama her gün yağlar kremler süren arkadaşım çatladı mesela. Sanırım biraz ırsi. Benim annem de çatlamamış mesela.
monagra Busratatarr biooilin içeriği Hiç de temiz değil kullanmayın bence. Lierac da biooil de bana alerji yaptı bütün vücudum sinek yemiş gibi şişti çok korkunçtu ben de hindistan cevizi yağına geçtim
Silaaa_2 monagra tabiki doktora sormak lazım herkesin vücut yapısı bir olmayabilir insandan insana değişir alerji yapan şeyleri kullanmamak en iyisi şuan benim de hiç catlagim yok umarım da olmaz yarın 29 hastalığa giriyorum :)
birannebirbebis Busratatarr bepanthol derma ve tatlı badem yağı kullanıyorum rahatlama açısından memnunum özellikle kaşıntılarıma çok iyi geldi 25.haftadayım çatlamadım ama tabi olmayacağının garantisi yok yapısal etkenler de var.
Daisy0000 GamzeBerkant Merhaba bende bio-oil sipariş verdim. Yapısı nasıl sürdükten sonra kıyafetimi giyince vıcık vıcık bulaşır mı
GamzeBerkant Daisy0000 yok oyle vıcık vıcık değil yağlı kalmıyo fazla ben ıyıce yedırıyorum sonra 1-2 dk bekleyıp oyle kıyafetımı gıyorum
Yldzhra Liliales inşllah sen çatlamazsın ilk doğumumda 36. Hafta bir baktım çatlamışım o kadar sürdüğüm nemlendiricilere rağmen annem de aynı o yüzden genetik kesin
Eylb_ Busratatarr kakao yağı,badem yağı, bebe yağı, vazelin. Bunları duş sonrası sürdüm dönüşümlü olarak. Ama öyle düzenli değil maalesef. 31.haftada göbeğimin alt kısmında çatlak oldu maalesef yinede 🤷🏻♀️ bol su tüketmek de önemli ama
Burcuozz Evet badem yağı tüylenme yapıyor diyorlar bende çok duydum bunu ama hergun zeytinyağıyla ovarsanız Krem ya da başka bir yağ kullanmana gerek kalmaz diyorlar
Hllty Busratatarr ben lilerac aldım ama 2 defa sürdüm bıraktım doktorum tamamen cilt yapısı ile alakalı çatlamayan hiç bişey sürmesede çatlamıyor demişti. Gerçekten öyle oldu. Yarın doğum yapıcam bir tane çatlağım yok inşallah sizinde çok çatlağınız olmaz
Hilalgrsl Busratatarr kesinlikle bol su içmek ve hakiki yapılmış kantoron yağı çok etkili ben çatlamaya çok müsait biriyim hatta daha önceden kilo verip almadan dolayı bacaklarımda çatlak vardı kesin çatlarım diyordum ama çok dikkat ettim çatlama yok 34. Haftadayım ara sıra çok kaşıntı oluyor asla kaşımamak gerekiyor kaşınan bölgeyi hemen yağlayınca o da geçiyor
Rumeysa_24 Busratatarr 22. Haftaya giriyorum canım lierac kullanıyorum doktor bundan başka ne kullansan fayda etmez illaki bu dedi
Silaaa_2 Rumeysa_24 bende onu kullanıyorum canım gayette memnunum hiç bir catlagim yok duştan sonra kullanıyorum genel de çok iyi bir çatlak krem markası