Mizalya33 Normal mi bilen varsa bilgilendirsin ilk gebeliğim sancı nasıl bişey bilmiyorum ama kramp gibi kasılma gibi geliyor
Boncukannesi26 Mizalya33 sancı ve kasılmalarınız düzenli değilse korkmayın. Yalancı sancılar. Vücudunuz doğuma hazırlıyor kendini
MadameHappy34 Mizalya33 Bende daha tam çözemedim ama ani ağrılar kramplar çocuğun sertleşmesi oluyor bildiğim kadarıyla eğer hareket ettiğiniz de yürüdüğünüz de geçiyorsa yalancı sancı 🤕 ve dakikası da önemli kaç dakika da bir geliyor akıntı var mı vs. Ama bizim haftalarımız da normalmış vücûd kendini hazırlıyormuş eh tabi bir de ilk hamilelik 🤰 yer yok bebis kendine yer açmaya çalışıyor :). Yine de en güzeli doktorunuza sormak ağrınız çok ise kesinlikle arayın sancınız var mı bakarlar.
Binnur-cam Mizalya33 bende 33+6 oldum en son gittiğimde bebek aşağıda değildi ama ara ara karnım sertleşiyo bebeğimi aşağıda hissediyorum çok hafif bi kasıklarım ağrıyo ama ve genelde sabaha geçiyor doktorumun asistanla görüştüm yalancı sancı muhtemelen korkma magnezyumu ikiye çıkarabilirsin yada hergün extra maden suyu içebilirsin dedi gerçekten maden suyu içtiğim akşamlar daha rahat ediyorum bilginiz olsun ..
tazecikannee MadameHappy34 evet ya ilk gebelik ne zor muş karnım da sertleşmiş cuma gidicem nasıl beklerim bilmiyorum
Tdemirol Ben de 34+3 teyim, ilk gebeligim. Benimki adet ağrısı ya da sancı gibi değil de bebek hareketlerini bazen aşırı sert hissediyorum hatta yerimden sicratiyor, yaşayan var mı?
Susam-ben Tdemirol benim de sanki vajinadan bıçak saplanıyor gibi bir sancı geliyor bazen de orası yırtılıyor gibi acıyor değişik bi his
Tdemirol Beni en çok rahatsız eden çatı kemigi ağrısı. Yatakta dönerken bile inleyerek dönüyorum o derece kırılmışcasina ağrıyor ve bu 2 aydır da devam ediyor daha da siddetlenerek. Anlıyorum kemikler esniyor normal doğuma hazırlıyor kendini bu kadar ağrıya rağmen normal dogum yapamazsam kirarim o kemikleri valla 😅