Merve7 Kızlar 10 haftalığım ve inanılmaz gaz problemim var karın ağrısı uyutmuyor bile bazen ne yapabilirim aynı durumda olan var mı?
MadameHappy34 Merve7 Biraz yürüyün ve ya hareket yapın 😬 ya da eşiniz biraz ovsun belki hallolur sorun yediklerinize dikkat edin,yemek yerken konuşursak hava yutuyormuşuz o da gaz olarak dönüyormuş..🫣
Yazmelegi_ Merve7 gaz yaapcak yiyecekler yememeye çalışın birde kayisi yiyin yada kayısı hoşafı iyi gelir
Merve7 MadameHappy34 İlk hamileliğim de hiç böyle olmadı. Yürüyüş pek yapmıyorum hep oturarak çalışıyorum ama dikkat edeyim yemek yerken artık 🤦🏻
Merve7 Yazmelegi_ çok dikkat ediyorum aslında ama normalde süt ürünleri gaz yapar bende. Hep laktozsuz süt içerdim. Peynir yiyorum şimdi fazla acaba o mu bu kadar yapıyor anlayamadım 🤦🏻
Sibel_72 Gaz + kabızlık biliyorum ama kendinizi çözmeniz lazım mesela bazıları kayısı yerken bazıları şeftali suyu içerken rahatlıyor turşu yiyip iyi olan var ben mesela acı biber yediğimde işe yarıyor bunları dene hangisi sana daha iyi geliyorsa