doganursezmag NevinM yükseklere uzanmamaya, ağır kaldırmamaya, ani hareket yapmamaya, pişmemiş et ve et ürünleri tüketmemeye, dışardan yememeye, bol su içmeye dikkat ettim sadece
Melis_tugba NevinM içebildiğince su iç su hem kasık agrılarına hemde bebegin sıvısı için içmen gerek omum dısındada zatem ahırlıklara yemene içmene çiğ ğrünler tüketmemeye et salam sucuk givi
deletedmom734 NevinM canım hiçbirşeye dikkat etmedim edecek halimde yoktu zaten bol bol mide bulantısı kusma ve ayaklarda şişme yaşadım ben yürüyemedim bile doğru dürüst yeme içme desen ağzıma girenle çıkan bir oldu... çok şükür son aya girdim hiç pimpirik yapmadım stres yapmadım enerjimi hep yüksek tuttum eşimde sağolsun
fatos2404 NevinM ağır kaldırmamaya, ağır iş yapmamaya, ilişkiden uzak durmaya, elimden geldiğince dinlenmeye dikkat ettim ben şuan çok şükür 35+3 olduk 🙏💕
Anneolacak Pismemis urunler yememek disinda adamakilli hic bir seye dikkat etmiyorum valla . Ani hoplamalar ziplamalar falan da yapmiyorum da. Sakinan goze cop batar. Allah esirgesin ben degil. Ne yaprsak yapalm kismetmizde ne varsa onu yasariz. Doktorum bana demisti kendini yataga bagla istersen dusecegi varsa tutamzsin diye
Sedahatun Keşke benim de doktorum bana öyle söylese, kanamam var :( iğne ve ilaç kuallanıyorum, planlı bir gebelik değildi ve çalışmak zorundayım... doktor bi kere rapor verdi bi hafta. Özel okulda çalışıyorum iki üç hafta rapor alamam malesef 🥺 Allah a sığındım elimden başka bir şey gelmiyor
SevgiTkn NevinM Ağır işler yapmamaya dikkat ettim çok ça dinlendim uyudum. Salam sucuk yemedim. Sigara içilen ortamlarda durmamaya özen gösterdim ki bu saydıklarımı doğum yapana kadar yapmak zorundasın ilk 3 ay diye birşey yok canım 😊 Bol su içmeye çalışıyorum. Bol bol meyve sebze yiyorum. Saçımı boyatmıyorum mesela bazı şeylerden fedakarlık yapmak zorundayım onun sağlığı için. Önce o demek zorundayım 😊💙 bol bol da süt içiyorum selamlar 😘