Herkese merhabaa bende doğum hikayemi buraya yazmak için sabırsızlanıyordum. Şükür ki kızıma kavuştum 👼🏻
39+6 da doğum yaptım . Normal doğum olsun diye bekledim ama ne yaptıysam olmadı hiçbir şekilde sancım yoktu açılmam yoktu bebek kanalada girmedi. 40. Haftaya girince doktorum istersen suni sancı verelim yada sezeryane karar verelim dedi . Bir tane bile doğum belirtisi olmadığı için bende spinal sezeryane karar verdim . Ertesi günü doğuma gittim. O kadar stres yaptım ki sabaha kadar kustum . Hastaneye geldik odadan kaçtım 🤣 ben doğurmucam vazgeçtim diye normalde hastane korkusu olan bir insanım çünkü. Ama inanın sonrasında bu muymuş dedim korkulacak hiçbişi yok .
Odaya aldılar beni rutin kan falan alındı. Ameliyathane öyle korkutucu falan değildi önce oturdum ve spinal iğnesi yapıldı . Doktoru dinleyip kıpırdamazsanız hiçbir şekilde acısı yok. Bacaklarım uyuşmadan yattım hemen sonra bir sıcaklık indi ve uyuştum . Çekiştirmeleri hissettim ama acı yoktu hemşire benimle sürekli konuştuğu için dikkatimi çok vermedim oraya. Ama çok rahattım korkulacak bişey yokmuş cidden 5-10 dk içinde bebeğimi gördüm yanak yanağa geldik hemen o an çok güzeldi herşey bitti bir anda benim için . Sağolsun hemşire fotoğrafımızı çekti bana gönderdi . Estetik dikiş atmış doktorum . Biraz bekledikten sonra odama gittim . İlk yürüyüş gerçekten zor ama bebekle ilgilenmek için zaten kendiniz yürümek istiyorsunuz . İlk yürüyüşten sonra gece merdiven inip çıktım bol bol yürümeye çalıştım inanın sonrası kolaylaşıyor daha iyi oluyorsunuz yürüdükçe . Sütüm ilk gün çok çok azdı bugün 3.gün ve çok güzel geliyor çok şükür . Dünya tatlısı kızımla gittikçe daha güzel geçiyor günlerimiz Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu ❤️