Mother58 Detaylı ultrason zamanım geldi 21 haftaligim Van’daki özel hastane randevular dolu boş tarih de de 24.haftam geçiyor sıkıntı olurmu ? Veya Van’da onerdiginiz lokman hekim dışında başka doktor varmı yapan
ferhpnar Mother58 ben 3 sene önce Van da fakültede yaptırdım doktorum özelde yaptırma paran boşuna gider dedi ve devlette gitmiştim o zman gayet de iyi baktı inceledi. Memnun kaldım Yüksekova’dan gittiğim için sevkli gitmiştim o yüzden gün içerisinde baktı yoksa randevu bulmak çok zor.
Svmtgy Ben de Lokman hekimde detaylı ultrason yaptırdım bir de araştırma Hastanesi’nde var ücretsiz ama orda da randevu almak çok zormuş diye duydum. Bence randevu için özel görüşün olmazsa devleti de deneyin ☺️
Svmtgy Mother58 Bence de doktorla görüşün o ne derse uygularsınız olmazsa da çok dert etmeyin illa olması gereken bir şey değil içinizi ferah tutun sağlıcakla gelsin bebeğiniz ☺️
ferhpnar Mother58 doktordan sevkli gitseniz o zman aynı gün bakıyolar. Ama doktorunuza bi sorun 24. Haftayı geçince yaptırmış benim komşum bi sıkıntı olmadı dedi. Ama yine de danışın tabii önemli
Mother58 Tubagb randevu aldım ona gidicem nasıl ilgilimi? Uzun süre bakıyor mu ve resim verdimi size ?
Tubagb Mother58 Gerekli bütün değerlere baktı. Bebeğimizin pozisyonundan bazı ölçümleri yapılamadı tekrar çağırdı. Süre olarak bakmadım ama kısa sürmedi. Resim verdi ama bebeğimiz saolsun poz vermedi 🙈