esmanurs41 Selam kızlar detaylı ultrason randevum var yarın öğlen dikkat etmem gereken birşey var mı aç veya tok gitmek yada bebiş kendini göstersin diye bişey yemek minnoşum ikidir sırtını dönüyor göremiyoruz
Kaderozceliik esmanurs41 aç gitmeye gerek yok. Tatlı birşeyler yiyince kıpır kıpır oluyorlar🐣 Bunu bilmeme rağmen doktorun yanına acele ile girince çikolata yiyememiştim ve beyefendi yüzünü asla açmadı bize😂
AylinMelis esmanurs41 tok git canım ve bebeğin hareket etsin diye çikolata ye bende daha gitmedim 21. Haftamda gidicem 2 3 hafta sonra ama ultrasona gitmeden hep bu şekilde gittim ve bebeğim çok hareketli olduğunu söylemişti doktorum
cicek52 esmanurs41 ultrasondan 1 saat öncesine kadar tatlı ekşi şeyler yiyebilirsin. Girmeden hemen önce yersen pek işe yaramiyor 😊
Sahnedekimadam Özellikle girmeden önce bir şeyler ye kuzum , ben kahvaltı edip gittim 2 saat geçmişti bebek sıvı yutmadığı için midesi boş göremedik dediler.Sonra tost falan yiyince doldu hatta 😌
Zeyneparsln esmanurs41 Tok ve yarın dolu mesane ile gitmen gerekiyor bilgi vermediler mi şu şekilde gel diye ? Birde girmeden önce çikolata yiyip soğuk su iç
esmanurs41 Zeyneparsln arayıp randevu aldım fakat hiç uyarmadılar beni çok sağolun yarın sabahtan arayacağım hemen 😊
EdaByrc esmanurs41 tok karnına ve çikolata yiyerek git canım ben bi kare çikolata yemiştim yüzünü falan gösterdi cinsiyet için baya zorladık sinirlenip kaşlarını çattı küçük bey 🥰
beyzacmvrc esmanurs41 bence tatlı birşeyler yeme yürü biraz yeterli çok hareketli olması istenmiyor ölçümleri yanlış olabiliyomus