Gizzgzz Seval75 27. Haftadayım dün beyazlarını yıkadım bu gün renklileri i yıkayıp sonra yavaş yavaş ütüye geçecem (erken doğum riskim var) bu hafta bitirirsem rahat ederim
Yuncu1 Gizzgzz bebeğinizin küveze girme riski var mı var ise çantaya bebek kıyafeti koymalı mıyız ? Benimde erken doğum olacak büyük ihtimalle
Bahrr hafta çok mu erken olur? Ablam bende o yardım edecek onunla hazırlayacağım biraz riskli gebelik hazırlayıp koysam kırışır mı?
Zeyzey055 Bahrr hicbirsey olmaz siz hazırlayın riskli gebelik varsa erken gelebilir sakin sakin hazirliklarinizi tamamlayın
nacik0015 Bahrr çok erken bence ama risk varsa yıkayın ütüleyin asın dolabına ani biley olursa hemen toplar çıkarsınız erken doğum olmazsa son aylara gelince yeniden yıkayabilirsiniz ki tıkayın bence mis gibi 😍❤️
Ozlemduman Seval75 26.haftamda başladım ben yavas yavaş yapmaya 34.haftamda tamamen hazırladım çantamı
Canimtuanam 36+5 deprem bölgesindeyiz hala hazır değil.. nasıl hayal ettim nasıl oldu.. sağsalim kucağıma almaktan başka bir şey istemiyorum
Ersagununannesi Seval75 ben 34 te başladım ufak ufak 36 da kapattım çantayı. Şu an 37+1 olduk nefes almak zor geliyor 🥰🥰🤭
Nursen01 31+3 teyiz, dün itibariyle her şeyini yıkadım. Organizere yerleştirdim, valize eklemek kaldı🙂Sağlıkla vaktinde gelsin kutucuklar🥰
ipekmom_ Bizde bugün 33olduk son 1haftadır ağrılarım baya arttı o yüzden bugün yıkamaya başladım 🥰 evimiz misslendi ☺️ hepsini yıkayınca ütüleyip çantamıxı hazırlayacağız inşallah 😊
KbraN_1 Seval75 bizde 31+0 olduk bugün çok şükür. Bugün yarınn başlayacağım bende hazırlıklara. Ayrı bir heyecan geldi bana yetişir mi yetişmez mi telaşı en iyisi bitirmek sonra hazır beklemek 🤩
glsh25 Ay herkes ne kadar erken hazırlamış 37. Haftaya giriyorum yarın hazır değil 🙈 Bu hafta ablamla hazırlarız artık bende güç yok eve zor yetişiyorum neyseki ablam geliyo bugün kız kardeşler iyi ki var😍
oglusununannesii Ben 25-26. Haftalarda yıkadım ütüledim yerleştirdim kıyafetlerini biraz aceleciyim 😂
Nursena0378 oglusununannesii şuan kaç haftalık oldunuz birde neler koydunuz bende 26 haftalık oluyorum yarın
Bir_prens_annesiiiii Seval75 31 de yıkadım 34 de çantayı hazırlamaya başladım 35 de çantanın ağzını kapattım şimdi 38+4 deyiz🥰
Bircandeniz Seval75 valla bende 32 de falan kız kardeşimle yaptım dolabı ve valizi şimdi eksik olanları yeni aldıklarımı yıkayıp yıkayıp koyuyorum
Yagmurcmn 08HB-16 kendim için 2 takım pijama takımı 1 terlik tesettürlü olduğum için şal ve tülbent depent 1 paket 2 çift çorap aylet ve külot 1 tane emzirme sütyeni gümüş kapak göğüa kremi ve kişisel bakım malzemeleri krem tarak gibi Bebek için 4 takım hastane çıkışı 1 kalın battaniye 1 ince battaniye 1 müslin örtü 4 adet alt açma örtüsü Emzik Biberon Pişik kremi Bebek bezi Bunları koydum canım unuttuğum bişey olabilir
Asliormanci Seval75 36 haftalıkken kıyafetleri yıkadım ütüledim ama hala canta hazır degil 37+2 oldım
birkedibirbebekannesi Asliormanci kendimi yalnız zannediyodum iyi oldu sizi gördüğüm 😅 37+1im battaniyeleri falan yıkanacak daha çanta da hazırlanacak bekliyor 😬
281903 Seval75 şuan 33+4 teyim ama henüz hazırlamadım evimde küf var ve küf kokar diye korkuyorum sizce hazırlamalı mıyım ?