aylince23 Doktorum 12 haftada erkeğe benziyor dedi 16da büyük ihtimalle kız dedi hangisine inanayım ben şimdi?
Kubrabebisi aylince23 17. Haftaya kadar kız dediler en son oğluşumun pipisini gördük erkek çıktı bekle derim benim gibi kıyafet alma elinde kalır 🤣
Zmraemr aylince23 16.hafta daha netleşir ama detaylı ultrasona girerseniz orada daha da net bilgi alırsınız .
aylince23 Kubrabebisi yaaa çok üzüldüm şuan gerçekten kız olmasını çok istiyorum tabiki sağlıklı olsun ama bi oğlumuz var bi de kız olsa fena olmaz🥰
ilknursarenacar Erkekten kıza dönen oldu mu hiç ilk defa bu platformda bu kadar cinsiyet değiştiğini görüyorum
aylince23 ilknursarenacar ben de burda okuyunca değişik geliyodu ama başıma geldi😅 Hatta geçen birinin çocuğu doğunca cinsiyeti farklı çıkmış şok oldum ama gerçekten oluyo demek ki.
aylince23 Kubratlas mecbur 20yi beklicem.. Soranlara açıklamak yoruyo beni. Her gören de cinsiyet soruyo napcaklarsa🤨
aylince23 ilknursarenacar erkekte direkt pipiyi görebildikleri için pek değişmiyo hatta çok daha erken öğrenilebiliyo. Bence değişmez
ilknursarenacar aylince23 evet bize ultrason da verdi hatta haftan büyük değişmez ama yine bir haftaya bakalım dedi cuma netleşecek inşallah
melike098 aylince23 banada 3 tane doktor kız dedi etraftakiler karnın oğlan karnı gibi diyor hep kafam karıştı benimde son gittigimde doktora sordum o da bakiyim dedi ama bebiş göstermedi 3 tane doktor yanılmış olamaz demi