CansuBG 443161 canım benimde ilk gebeliğim imperial Dilek hanıma gidiyorum sevecen güler yüzlü bir hanımefendi ve ne sorarsanız sorun rahatlıkla detaylıca anlatarak cevaplıyor🌸
2212 Yıldızlı medikal Sevilay Ünal. Ben de bir iki doktor değiştirdim en son Sevilay hocaya gittim memnunum. Gayet profesyonel, gerektiği kadar konuşuyor, doğumum olmadı henüz inşallah doğumumuz da güzel geçer :)
443161 2212 inşallah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Sevilay hocayı bi kaç kişiden duydum çevremde önerenler oldu hayırlısı bi dahaki kontrole kadar karar vercem artık
Sevdacee İmperial de kırhan bey doktorum çok memnunum işinin ehli bir doktor bi abi gibi yaklaşıyor neyse onu diyor biraz mesafelidir ama hiç nir zaman kötü hissettirmez👌Sıcak ortam güler yüz arıyorsanızda medical park karadenizde nebahat hanımı öneririm 👌
Bergiz 443161 riskli gebelikti benimki hiçbiri olumlu bişey söylemedi inanmazsınız şuan küçük bi ilçedeki doktora gidiyorum gittiğim hepsine değermiş meğerse. Normal gebelik için belki iyi doktorlardır ama benim için vasatlardı ne yazık ki:(