Busranurrrturan bsraa16 ben hamile kalmadan gitmiştim kontrol ve hamilelik için çok soğuktu dalga geçer gibi konuştu yanındakı çalışanda aynı gülüşmeler sizi arayabilirmiyim bir sorum olunca dedim gece3 te arayamazsın bende insanım bu hamileler düşüncesize getirdi lafı
bsraa16 Busranurrrturan ben 5 aydır takibindeyim ama hiç öyle bir şeyini görmedim Allah için mesaj bile atsam yarım saat içinde geri dönüyor ☺️
merveogrtmn Hamileliğimi öğrendiğim andan beri Özlem hanıma gidiyorum. Şu an 37+3’teyim. Ben internetten araştırarak buldum kendisini. En başından beri hafta sonu hafta içi ne zaman soru sorsam en geç yarım saat içinde dönüp tedirgin olduğumu söylemem halinde hemen muayeneye çağırıyor. Ben kendisinden ve ilgisinden memnunum. Herhangi bir şeyden şüphelendiğimde hemen sorun olmayacağını ifade etse bile içim rahat etsin diye gereken tahlili alıp sonuç çıktığında arayarak haber veriyor. Bugün çatı muayenem vardı çok korkarak gittim buradaki yorumlardan dolayı ama çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı. Şu an normal doğum olacak en son zamana kadar bir aksilik olmazsa. Normal doğumun kolay ve acısız olması için yapmam gerekenleri anlattı haftaya da randevum var şimdilik hiçbir şeyimi aceleye getirmedi çok şükür. İyi gidiyoruz. Siz de bir gidip muayene olarak devam edip etmemeye karar verebilirsiniz.
bsraa16 merveogrtmn bende normal doğum istiyorum ama bakalım gidişat nasıl olacak şuan 20 haftalıgız 🙈🙈 bende memnunum şuan için insallah böyle devam eder 🥰 sizin içinde insallah en hayırlısı olurr sağlıkla gelsin insallah 🧡 normal doğum tecrübenizi benimle burda paylaşırsanız çol mutlu olurummm🥰
merveogrtmn Amiin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah🤍 tabiki paylaşırım inşallah 😇
Ozdbtl Hayat hastanesinde Özlem Hanım a giden cok var Bursa’da.. Nazmiye Hanım a giden var mı acava ? Daha öncs onunla doğum yapan
OZKUP453 Ozdbtl merhaba 3 yıl önce Nazmiye hanım yaptırdı ilk doğumumu. Çok tecrübeli iyi bir doktor . Şu an 26 haftalık hamileyim yine ona gidiyorum ve nasipse orda dogum yapacağım
bsraa16 bsraa16 ben onu da düşündüm ama onun muayene fiyatları bir tık fazla o yüzden tercih edemedim
Ozdbtl OZKUP453 İnsaallah bende Nazmiye Hanım a gidiyorum 28 hafta oldu :) artık doğum korkusu da başladı ilk gebeliğim umarımm sizinki gibi benim de basarılı geçer doğumum 🤲🏻🤲🏻
OZKUP453 bsraa16 en son gittiğimde 615 ya da 625 ti ama martta gittim ben en son 🙈 şu an artmıştır diye düşünüyorum
Eceecim Doğumumu 2 Ay önce Hayat hastanesinde Hilal hanımla gerçekleştirdim. Sezeryan oldum. Anımda ayaklandım ameliyatım çok başarılı geçti. Hastane çok temiz odalar güzeldi. Ebeler bebek hemşiresi muazzamdı. Ben çok memnun kaldım. Kararsız olanlara öneririm.
Bebisannneessi Esraygcc16 merhaba doğumdan memnun kaldınız mı, bende özlem hanım takipliyim muayenelerden memnun olup doğumdan memnun olmayan çok kişi var
bsraa16 Bebisannneessi ben çok az kişi ile karsılaştım doğumdan memnun olmayan çevremde çok insan onda doğum yaptı ve memnun bende 36 haftadayım şuan
Esraygcc16 Bebisannneessi evet memnun kaldım doğum da çok güler yüzle ve iyi yaklaştı bu da insanı rahatlatıyor zaten gittiğim de 8 cm di ve direk doğuma girdim