Nur4400 Arkadaşlar hamılelıkte tatlımı cok yedınız ekşimi ve bebegınız kızmı oldu erkekmı tahmınlerı alalım 🥰
cicek52 Nur4400 ilk hamileliğimde de bunda da hep aynı şeyleri aşerdim. İlk bebeğim kızdı şuan oğlum olacak nasipse.💙
EbrKzlky Nur4400 Oğlumda çikolata kokusuna kustuğumu bilirim 9 ay tatlı yiyemedim.. şimdi 2.ye hamileyim 9 haftalık olmak üzere bundada hiç bişey canım istemiyor ne tatlı ne ekşi ne olacaksa artık🙈
Asilinannesi16 Nur4400 Hep tatlı yedim bütün asermelerimde tatlı yiyecekler oldu yengeç ve alçı hariç 🤦🏼♀🤣🤣 cinsiyet erkek 🥰😌
Defnesa Kavanoz kavanoz turşu yedim her gördüğümden nolur bana turşu kurun diye istedim 4 5 ay böyle geçti oğlum oluyor 🥰
Tanembebek5 Defnesa Nur4400 kesinlikle katılıyorum turşu yedim tabak tabak ve baharatlı acı şeyler bu yüzden mide yanmalarım da erken başladı oğlum oluyor 🧿🙏💙
Minyonz Öğrendiğimden beri ekşi yedim. Hic tatli yiyemedim. Turşular limonlu limonlu kisirlar eksi şekerler… Sonuc 22+5 iz oğlum olacak😆
MeryemAsln İlk hamileliğimde hep tuzlu ekşi vs yerdim Oğlum oldu Şuan 2.hamileliğim ve deli gibi tatlı yiyorum Ki gündelik hayatta tatlıyla hiç aram yoktu Kızım olacak Allah’ın izniyle 😄☺️
Birkucukprens İlk gebeliğim oğlandı buz gibi süt ve yanında muz yerdim şekerli şekerli şimdi 2. Gebeliğim ekşi meyveler tuzlu yemekler istiyor canm tatlı pek aklıma gelmiyor yeni öğrendim cinsiyeti kız dedi bu sefer 😍
Kahyaasena Nur4400 yalan olmasin ekşi ye elimi sürmedim gebelikten önce ekşi yi çok severdim sirke içerdim resmen ama simdi hamilelikte asla ekşi kullanmadım hep tatlıdan yana gidiyoruz tuzlu dan yana gidiyoruz kızım olucak hayırlısıyla inşallah ❤️
Mincik Deliler gibi tatlı yedim hala yiyorum. Sadece bir kere turşuya aşerdim. Onun dışında eşimden hep tatlı şeyler almasını istedim. Oğlum olacak inşallah 🧿🙏🏻💙
Cerennn1 Nur4400 kızımda limon cok seviyordum ekşi ne varsa canm istiyordu bunda ilk basta tuzlu yedim hep smdi tatlı ve acuka çiğ köfte gibi acı şeyler turşuyu da cok seviyorum ikinci net degl bklm cinsiyeti
Mincik Nur4400 amin inşallah hepimize canım🙏🏻❤️ yine dikkatli olmak lazım gebelik şekeri çıkmasın diye😂 bende çıkmadı 35 haftalık olduk artık ama yine de kendimi durdurmaya çalışıyorum 😂
Kahyaasena Nur4400 Allah razı olsun Rabb’im herkese hayırlı doğumlar naship etsin inşallah 🤲 yiyecekle alakasi yok bencede cinsiyetin