Aylinslmci ada00 Pendik’te Halil Mesut’a bugün gittim 1250tl olmuş ama gayet memnun kaldık biz tavsiye ederim
ornkav Ben çamlıca görüntüleme merkezinde ocağın ilk haftası 550 liraya yaptırdım çokta memnun kaldm☺️ 2023 ücreti artmıştır tabiki ama yinede uygundur🤭 telefonla arayıp sorabilirsiniz
Bgmz Bakırköy’de prof perinatolog gökhan yıldırım var 1000 tl idi en son. Ben çok memnun kaldım hemde prof olup herseyle detaylı ilgilenip bilgilendirmesi çok iyi.
AtlaSeda İstanbul Aksaray’da Hekimoğlu görüntüleme merkezi var internette numarası var orası en uygundu çok araştırmıştım bi orayla görüşün
Anneperi Gamzeyegin ben gitmedim ama burada gidenler yazmıştı kendisi Zeynep kamil in doktoru Sibel hanımla çalışıyor dışarıda çok giden vardı ben devlette yaptırdım yüzünü gösterir resim alırım biraz daha büyüsün dedim ama doğumum geldi
Momandson181 Gamzeyegin Ümraniye Çarşıda medicana nın çaprazındaki akbankın üstünde santral iş merkezinde.
TugSozTan Yarın gidicez biz zeki Şahinoğlu arkadaşım ve doktorumun tavsiyesi ile gidiyoruz 1400 TL İstanbul Kalamışta kliniliği var
OznurD Gamzeyegin ben Aralık ayında gittim 400 dü 500 olmuş çok çok ilgililer yaklaşık 45 dakika sürdü başka yerde binlerce lira vermeye gerek yok bence