bebeklerimveben_ Benim haftam da olan anneler sizde de oldu mu yada bu haftaları geçirenler sizler yaşadınız mı şiddetli değil ama var ara ara
Tugbaerva22 bebeklerimveben_ bende 16+4 deyim belim agriyo bacaklarım agriyo arada sanki adet olacakmisim gibi oluyo çok sürmuyo ama normal rahim büyüyor bebek büyüyor doktorum öyle demişti sagsaglim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
Surprizzz2022 Eğer kanama falan yoksa Dr lae bu durumu genelede normal karşılıyor. Cnku artık bebek büyüyor beden kilo alıyor ağırlık merkezi değişir ve bedene bunlar ağrı sızı olarak dönüyor. O haftalarda biraz daha fazla olabiliyor.
bebeklerimveben_ Benim ilişkiden sonra oldu sanki etki eder mi bilmiyorum kızımda hatırlayamıyorum yaşadım mı bel ağrısı da genelde hamilelikte oluyor ama doktorunla tabi görüş
Surprizzz2022 bebeklerimveben_ oğlumda yaşadım smdi kizimdada yaşıyorum🙈 ah o ağrılar insan biran korkuyor anne yüreği işte .
bebeklerimveben_ Surprizzz2022 evet şuam hareketleri hissetmiyorum daha hep içimde bi korku 3 hafta arayla gidiyorum kontrole zaman bazen geçmiyor 🫣